Orättvisa värld.

Finns inga ord för vad som har hänt i min lilla hemby idag. Du, rara lille man. Inte nått ont har du gjort. Men ändå bestämde två personer sig för att du inte hade rätt att leva längre. Varför? Kärlek och pengar kanske? Nej, tror mer på bara pengar. Kommer minnas dig som den där snälla, oförargliga kunden som alltid log och var glad.
Fy f*n för er två som tog livet av honom i natt!

Sorry!

Sorry! Uppdateringen har varit lika med noll här den senaste veckan. Men är så mkt som händer hela tiden =)
Ny vecka har startat, näst sista på praktiken!

Jag och fina syster i lördags, haha! =)

Måndag igen.

Ännu en ny vecka har startat. Vecka 6 på praktiken. Plugg, hospitering från T1 och ännu mer plugg väntar den här veckan ... Men är ledig fre-sön igen!


Måste verkligen klippa min lugg!

Ikea!

Var förresten på Ikea idag med mamma och pappa =) Blev lite småsaker inhandlat, bland annat ett litet kakfat (som just nu fungerar som godisskål) som jag har velat ha sen jag såg den nya Ikeakatalogen och fyra skålar i samma serie ^^

Stress och press!

Fy tusan vad mycket jag har att göra egentligen. Om skolan hade fått bestämma så hade man inte haft något socialt liv överhuvudtaget under de här tre åren! Men under mina tre lediga dagar nu så har jag prioriterat familjen. 
Innan 21/12:
- Hemtenta
- Intervjua en vårdtagare och skriva 2-4 sidor, görs två och två.
- Nån jäkla "arena" uppgift som ska skrivas, också jobba två och två.
- Skriftlig tenta!
- Praktisk tenta!
+ att man praktiserar 32 timmar i veckan ...

Och än så länge är jag bara i termin 2. Hur kommer det se ut när man väl är i sista terminen? Bor man på skolan då eller??

Hemtenta.

Jag sitter just nu och skriver på en hemtenta, som handlar om en vårdtagares livsvärld. Roligare saker kan man göra. Det är några veckor tills den ska vara klar, men lika bra att börja i god tid.
Natten spenderade jag hemma i Sonekulla, kände för lite sällskap =) Dock så går systern runt och sprider en massa baciller, så jag hoppas på att jag inte är smittad .. Nehe, får väl fortsätta skriva en massa "nonsens" för att få ihop minst fyra sidor!

Blomma!

Fick en Amaryllis i söndags som nu håller på att slå ut ordentligt =)

Minimakeover.

Mörkhårig igen! =)

Måndag.

En kort dag på praktiken idag. 7-14, alldeles lagom =) Har även gjort ett besök i lampaffären i Asarum. Vilken affär! Massa fina lampor, ljus och annat småpyssel. Men lyckades bestämma mig för en hallampa som jag med mycket tålamod har hängt upp .. Dock så hänger den lite snett, haha! Men ljust är det nu iaf!
Sitter just nu med färg i håret och hoppas på ett lyckat resultat! Men är alltid lika svårt att färga håret själv och få till ett jämt resultat.
Om en stund kommer Tina hit och då blir det CSI =)

Lite av varje!

Den här veckan har bestått av:
* Praktik mån-tors.
* Blev av med cyklen utan för praktiken, hittade dock den igen två dagar senare ..
* Ett otroligt lyckat venprov i torsdag, stolt över mig själv!
* En godkänd ombesiktning på bilen.
* Maskerad/inflyttningsfest hos Mikke i fredags.
* Shopping i Kalmar med Tina och Jessica igår.
* Middag med familjen idag.
* Sängsällskap av systern 2 nätter.

Ja, jag har haft rätt mycket att göra den här veckan. Men är otroligt nöjd med helgen =) Familjen var ju som sagt här idag och åt middag idag. Helstekt fläskytterfilé med hasselbackspotatis! Ibland lyckas jag med matlagningen ^^
Vickan sover här i natt också, tredje dagen i rad nu! Men är trevlig med lite sällskap ibland.

Sorry!

Sorry för otroligt dålig uppdatering! Men jag har haft fullt upp och då hamnar bloggen lite efter .. =)
Bjuder på den här bilden så länge, så förstår ni nog att det har varit maskerad i helgen :P

1 november!

Nu är det november. Hur fort har inte oktober gått?? Fast är skönt att tiden går fort, för då är det snart soligt och varmt igen =) Idag börjar jag fjärde veckan på praktiken!
RSS 2.0