Jobb, middag, rockabilly, dop.

Det har inte blivit många inlägg den här veckan (endast ett ...), men jag har inte haft tid. Veckan har bestått utav jobb, middag hos Alex, Rockabillykväll och dop. Middagen hos Alex i fredags var supertrevlig, trerätters, snacka om att vara mätt! Igår kväll var jag på rockabillyn i Hoby, väldigt trevligt med härliga människor och idag var det dags för Livia att döpas. Men nu är jag hemma igen och försöker samla lite kraft för att ta tag i min något stökiga lägenhet ...

Fina tårtor! (och goda!)

Lyx.

Det känns lite lyxigt just nu. Jag slutade 15.30 idag och börjar inte förren 15.30 i morgon! Jisses, ibland har man det bra.

Kantareller!

Efter en ledig helg så känns det nu helt ok att komma tillbaka till jobbet i morgon, jag har iaf fått lite nya krafter =) Fredagskvällen spenderade jag i Sonekulla, igår blev det pizza/kebab med vänner till familjen och idag har jag tvättat, städat och där emellan tagit det lugnt. Pappa och Vickan plockade även en massa kantareller idag! Så jag rensade och förvälde, tog även med mig lite grann hem ;) Färskpotatis, fläskytterfilé, kantareller och kantarellsås blev min middag, mums!

Bildbevis! ;)

Dagens projekt.

Efter en hyfsat lugn jobbdag kom jag hem och tog tag i ett projekt som jag har skjutit upp allt för länge -> Rengöra spisen. Efter att ha använt lite krafter lyckades jag dra ut den från väggen och blev positivt överraskad, det var faktiskt rätt rent, haha =) Efter det gjorde jag lite middag och nu sitter jag här. Sista jobbdagen i morgon inför en ledig helg!

Skillnad!

Jag sitter just nu med en ansiktsmask, kan knappt röra en muskel i ansiktet .. haha =) Lagade pannbiff innan, de blev riktigt goda den här gången, mums! Ikväll ska jag träffa lilla Havanna för första gången (mammas ena kusinbarn). I morgon är det jobb igen. Korta och effektiva uppdateringar, det får duga så länge!

Se skillnaden på mitt hår! Den första bilden är tagen precis när jag kom ner till Spanien, den andra för någon vecka sedan. Jag har inte färgat håret, utan solen har blekt det.


Ett livstecken.

Två delade turer på raken avklarade. Hyfsat pigg när jag gick av mitt pass igår. Ledig dag idag. 7-22 i morgon. Jobb fram till fredag. Östersjö? Får se om det orkas med.

Update.

En jobbdag avklarad av tre. Fast idag var jag riktigt pigg, till och med när jag skulle stiga upp! Igår träffade jag mammas söta kusinbarn Mando, tre månader. Mys. Ikväll blev det en promenad med Tina, vilket gjorde att jag med gott samvete gick inom Pressbyrån och köpte en Coca-Cola ... + kladdkaka när jag kom hem. Fredagsmys. Nu håller jag på att förbereda allt inför i morgon. Kläder, mat, prylar jag ska ha med mig.

Mormor och söta Mando.

Privat hemtjänst?!

Efter en bra och hyfsat lugn jobbkväll igår tog jag bilen hem till föräldrarna. Min syster fyller ju 17 idag, så hon ska firas. Just nu är jag själv här då alla andra jobbar, så ska agera hemtjänst här också och ta en sväng om med dammsugaren .. Jag är ledig både idag och i morgon, innan det är dags för en riktig jobbhelg. 7-16 på fredag, 7-21 både lör-sön. Det gäller att passa på och vila upp sig!

Födelsedagsfirande och jobb.

Idag skulle jag egentligen har varit ledig, men jobbet ringde mig igår. Så fick bli ett jobbpass 7-14. Men jag får vara glad för det lilla, var iaf ledig i helgen =) Igår firade vi farmors 78-årsdag med en hel del kakor och tårta .. I eftermiddag ska jag ägna mig åt lite städning och därefter bara ta det lugnt.

Här är en bättre bild på tatueringen jag gjorde i Spanien -> Tre stjärnor för de tre månaderna jag var där.

Tosiahelgen.

Det blev en liten tur på Tosia sent igår kväll och jag fick äta min langos. Hemma runt två-tiden, sovit nästan tills nu ... Skönt att vara ledig!  Duscha och städa, sedan ska jag nog spendera dagen i Skogen.

Snart så ..

Jag var så otroligt trött efter jobbet idag. Full fart hela passet. Men jag måste säga att jag och Sarah var väldigt effektiva -> Två duschar och ett städ + det vanliga morgonarbetet. Inte undra på att man är trött ... + delad tur igår. Folk ska absolut inte tro att det är lätt att jobba i hemtjänsten .. I morgon går jag mitt sista pass innan jag är ledig lör-tors. Det ska bli helt jäkla underbart. Nu har jag förresten börjat piggna till igen. Orkade ta tag i den tråkiga disken innan, ta ett tag med dammsugaren och var precis ute med soporna. Jag hör förresten genrepet från Diggiloo enda bort till mig =)

Livia!

Idag har det blivit en del blogginlägg, vilket inte händer allt för ofta. I eftermiddag träffade jag fina Livia! =) Hon är runt två månader nu och det var första gången jag träffade henne. Jag var ju i Spanien när hon föddes. Kvällen har jag spenderat tillsammans med Tina. Jag gjorde tacopaj och så blev det Allsång på Skansen. Nu försöker jag intala mig själv att jag är trött så att jag kan gå och lägga mig. Jobb 7-22 i morgon.

Söta Livia!

Brist på rubrik.

Klar med både tvätt och städ, skönt! Värmer just nu lite lunch. Vid tvåtiden ska jag vara i Hoby för att möta mamma och mormor, vi ska till Asarum. Jag ska äntligen träffa Livia! =) (kusinbarn).

Detaljer.

Gröna fingrar??

Checka in min tomatplanta! Vilken skillnad! Den första bilden togs 15 juni, den andra tog jag för en stund sedan. Jag kanske börjar få lite gröna fingrar trots allt?

Jordgubbsskörd.

Jag vaknade för ungefär en timme sedan, steg upp efter en halvtimme. Trots att jag är ledig! Men jag har varit nere i tvättstugan en tur och hann bli lite smått irriterad. Hela torkrummet fyllt med tvätt, men det åker ner på golvet när min tvätt väl är klar. Varför lär sig folk ALDRIG att respektera tvättiderna?? Jag lyckades nästan med en perfekt kladdkaka i går förresten! Så nått försök till så kommer den bli helt underbar. Gick ut på min balkong för en stund sedan, både mina örter och tomatplantan växer så det knakar .. Nu väntar jag bara på den första tomaten =)

Jordgubbsskörden igår.

Sötsug.

Sötsuget är verkligen på max ikväll. Mina Maltesers är uppätna och inget gottgott i skafferiet ... Så fick istället baka en kladdkaka, som just nu befinner sig i ugnen. Hoppas på att den blir ätbar!

Bild på älsklingskisen.

Tre vovvar.

Inne på min första lediga dag av två. Igår kväll hade familjen söndagsmys tillsammans med våra danska grannar. Inka fick för första gången träffa Luna och Gaia, snacka om full fart! Idag har jag inget särskilt planerat, jag ska kanske kanske städa lite grann.

Gaia, Luna och Inka + Lotte. Inte det lättaste att försöka få med alla tre vovvarna på samma bild!

Gula små fynd hittade vi längs vägen!

Juli!

Det är jobbhelg för min del. 7-21 idag (men fick jobba över) och 7-16 i morgon. Därefter är jag ledig två dagar igen. Tors-fre sov min syster här, vi tittade på Taken. Jisses vilken bra film! I torsdags eftermiddag/kväll träffade jag även Fredrik, inte setts på ett bra tag. Vi tog vovven till havet så att hon fick bada (och även blöta ner oss ..).


Ibland saknar jag Altea och alla underbara människor jag lärde känna där.
RSS 2.0