Lazy.

Det var väldigt härligt att sluta kl 13 idag! Satt hos mormor en stund efter jobbet, sedan åt jag middag hos Alex =) Nu är jag bara hemma och tar det lugnt, Allsång på Skansen kl 20. I morgon är sista jobbdagen innan tvådagarsledigheten.

Work.

Jobb jobb jobb. Men jag är så otroligt glad över att jag är frisk igen och kan jobba! Gjort två delade turer nu, 7-22 både igår och idag. Lär vara lagom pigg när klockan ringer 05.45 i morgon igen ... Men bara två pass kvar, sen är jag ledig två dagar =) Jag sitter och försöker varva ner just nu, innan det är dags för några timmars sömn.

Underbara kise! Tiger upptäckte hängmattan som systern har köpt, perfekt sovställe!

Lugn dag.

Lugnaste dagen ever. Men det kan jag behöva, har fyra "goa" jobbdagar framför mig, börjar kl 7 sön-ons. 7-22 i morgon, 7-21 på måndag ... Men jag är bara glad över att jag är frisk nog att börja jobba igen! =) Midsommar var kanonbra, härliga människor och god mat.

Midsommar!

Trevlig midsommar! Jag håller på och försöker bestämma vad jag ska ha på mig ... Vädret ser inte allt för lovande ut. Det blåser och regna kommer det säkert att göra. Fundera på att trotsa vädret ändå och ha shorts. Min midsommar kommer jag fira i Hoby tillsammans med en massa härliga människor! =)

I'm back (tror jag ..)

Nu börjar jag bli frisk! Jag har verkligen haft 6 helvetesdagar, milt sagt ... Jag åt förmodligen kyckling i Spanien som inte var riktigt tillagad, någon dag innan vi åkte hem. Jag var på akuten i lördags och fick träffa en läkare som inte gjorde ett skit. När Vickan började bli bättre, men jag fortsatte vara dålig, kontaktade jag infektion i Karlskrona. Jag var där i förrgår och tog prover. De konstaterade att jag var uttorkad (inte undra på ...) och det var inte det lättaste att få något blod. Tre gånger fick de sticka mig! Igår fick vi svar på vilken bakterie som har bosatt sig i magen. Som tur väl är så smittar det ytterst sällan, så jag kan gå tillbaka till jobbet nu när magen har lugnat ner sig. Men jag har varit sjukanmäld hela jäkla veckan, men på söndag hoppas jag kunna börja jobba igen. I morgon är det midsommar! Först trodde jag att jag skulle tvingas fira det hemma i soffan, men jag har piggnat till ordentligt och dricker vätskeersättning, så jag ska nog orka vara med några timmar iaf =)

Bild på systern och mig i Spanien. Här ser ni även lite av min nya tatuering! Den tredje och största stjärnan döljs under håret.

Fy tusan ...

En elak bakterie har bosatt sig i min mage för tillfället, antagligen efter att ha ätit dålig kyckling i Spanien. Sjätte, sjuka dagen nu. Blä!

Sjuk.

Febern har intagit min kropp, fy! Sist visade tempen över 39 ...

Balkongen.

Trots att man bara har en balkong så kan man göra en hel del ändå. Just nu finns det en tomatplanta, basilika, oregano, timjan, en jordgubbsplanta och en blomlåda på min balkong. Väldigt trevligt =) Nu hoppas jag bara på att mina gröna fingrar klarar av att hålla allt vid liv ...Jag har lite småpyssel kvar,  ska bland annat köpa lerfat till mina kryddor och tomatplantan.

Bye bye Spain.

Jag och Vickan hade inte världens bästa väder de sista dagarna i Spanien. Men vi shoppade, bodde på hotell i Valencia en natt och hade det bra ändå =) Valencia är verkligen stort! Vi åkte med en sån där röd turistbuss, samtidigt som det regnade, åskade och blixtrade, haha! Vi spenderande varenda kväll på Alte Arte, träffade en massa trevliga människor, dansade salsa och jag drack en hel del Mojitos (sin alkohol!). Det var med blandande känslor som jag åkte därifrån i söndags. Jag har ändå bott där i tre månader och lärt känna en hel del härliga människor. Men jag har planer på att åka tillbaka och hälsa på. Men nu är jag hemma och jag har verkligen saknat min lägenhet! Tog tag i tvättberget i morse, träffade Tina och nu är jag i Sonekulla. I morgon har jag en introkväll på jobbet, sedan är det full fart i 9-10 veckor.

I'm back.

Nu är jag hemma! Vickan och jag har haft 10 riktigt bra dagar tillsammans i Spanien, trots dåligt väder många av dagarna. Men nu är min Spanienvistelse verkligen slut ... Blandade känslor. Här kommer några bilder och så hörs vi mer i morgon med en bättre uppdatering =)


Hola!

Vickan är här! =) Hämtade henne på flygplatsen igår. Vi åt på en grekisk restaurang igår, supergott! Därefter blev det ett besök på Alte Arte, där vi sitter just nu =) Åt på en italiensk restaurang för en stund sedan, sen gick vi hit. Men ska nog hem och sova snart, otroligt trötta! Ha de!

Smile!

Snart är det dags för mitt sista pass på praktiken! :D Me like A lot! Jag har även fått reda på höstens praktikplats -> Jämjö vårdcentral. Chansen finns att jag kan få byta, men vet inte det förren efter uppropet vid terminsstarten. Känns lite surt att behöva pendla ännu en gång, enkel resa är det ju 3,6 mil! Men annars är jag väldigt glad över att jag fick vårdcentral =) Idag ska jag ha min slutbedömning med min handledare ... Ska bli intressant att se vad hon har att säga. I morgon ska jag äntligen hämta systern på flygplatsen! Jag bara hoppas att vädret blir bättre, rena skitvädret här just nu.

Smile!
RSS 2.0