Ett godkänt moment.

Jag har nog inte riktigt förstått det själv än, men jag kommer faktiskt få användning för min rosa skylt ... Igår hade jag bedside (praktiskt prov) och jag blev godkänd! :D Så nu återstår tre praktikdagar innan en veckas jullov, därefter tre veckors praktik och examen 18 januari!

En värmande känsla.

Det värmer lite extra när man får beröm från en patient. "Det känns som att du har jobbat tio år inom vården". Det är då man orkar vara på topp resten av arbetsdagen även om det är ett tufft yrke.
 
Onsdagen närmar sig med stora steg och än så länge har nervositeten valt att hålla sig borta, det tackar jag för!

Dagarna bara rullar på.

Dagarna bara rullar på och häromkvällen på praktiken kom jag på mig själv med att ha full koll på sju patienter + att jag handledde en T3:a! Då märker man själv hur mycket man har lärt sig under fem veckors praktik =) Men jisses vad trött jag var när jag väl kom hem ...
 
Nästa vecka återstår det enda "hindret" den här terminen som jag hoppas kunna komma över! Det är med skräckblandad förtjusning som jag ser framemot det praktiska provet nästa vecka. Om det blir godkänt så kan jag verkligen njuta av en veckas jullov och de tre veckorna som återstår på praktiken efter det!

Ny vecka!

Lite oplanerat så blev det förlängning av mobilabonnemanget och en ny telefon igår! Min Sony Ericsson fick tyvärr se sig slagen av Samsung galaxy S3. Måste säga att jag är positivt överraskad av min ny tele än så länge. Bra funktioner och trevlig design =)
Kamera finns det på den iaf ... ;)
 
Efter en helgledighet så är det nu dags för praktik igen. Roligt! Får "avancera" mig lite idag och ta på mig ansvaret för fler patienter ... Ska bli intressant att se hur detta kommer att gå. Fördelen med praktik är ju att man alltid har sin handledare bakom sig som dubbelkollar allting man gör. Värre blir det i februari då man måste lita på sin egen förmåga! Men som tur är så finns det förhoppningsvis härliga kollegor som kan hjälpa en emellanåt! =)
 
Förresten, nu har tentaresultatet börjat sjunka in och det känns så jäkla härligt! Det stärker självkänslan lite grann att faktiskt inse att man har lärt sig nånting .. Haha =)

Sista tentan!

Igår fick jag ett otroligt härligt besked! Godkänd på den skriftliga delen av NKSE!!
Så nu är två saker avklarade den här terminen (C-uppsats och tentan) och två återstår. (Bedside och praktiken).
 
Bara att kämpa! =)
RSS 2.0