Tredagarsledighet.

Känns som att det är dags för en uppdatering igen! =) Jag har precis haft en tredagarsledighet, otroligt härligt, men nu längtar jag tillbaka till praktiken! Jag börjar klockan 14 idag och har fyra dagar framför mig.
I lördags blev det en liten oplanerad utgång, dock en nykter sådan. Harrys i Karlshamn fick det bli men har aldrig varit med om ett sådant "knuffande" på dansgolvet! Till slut fick jag nog och armbågade nog varenda en som kom för nära ... Lyckades även få en smäll rätt över käken, helt underbart!
 
Igår fick det bli årets första lussebak! Lyckades nog äta fem stycken under kvällen, men det är ju så jäkla gott =)

Förresten, fick ett trevligt samtal i morse. Nästa vecka ska jag träffa personen som har hand om sommarvikariaten för att "planera" lite som hon uttryckte det =)
 
I lördagskväll.

Namnskylt.

Förresten! Om du har en blogg och behöver namnskylt så får du en gratis av Skyltmax. Så för min del blir det en skylt till =) Du hittar namnskyltarna här!

Tentadagen!

Nu är den skriftliga delen av NKSE gjord! Själva tentan i sig var väldigt bra och det var endast någon enstaka sak som jag kände att jag inte har läst om under de här åren. Det som ställer till det är att minnet sviker en ibland ...
Tentan handlade om hjärtsvikt (symtom, egenvård, läkemedel) och det andra fallet inriktade sig på kirurgi med bland annat magsmärtor och operation. Enligt min poängräkning så är jag godkänd, haha! Återstår bara att se om examinatorn tycker samma sak ...
 
Häromdagen så kunde jag inte hålla mig längre ... Beställde en namnskylt! Om den skriftliga delen av NKSE blir godkänd så återstår "bara" att bli godkänd på den praktiska delen samt VFU. Sen får jag använda min fina skylt!

C-uppsats

Nu är betyget inne i "systemet" också, härligt! :D
 

Tid.

Jag vet inte riktigt vad tiden tar vägen. Nyss var klockan sju och larmet på mobilen ringde. Nu är klockan halv nio och dagen är snart förbi.
Introt på praktiken gick bra. Alla verkade trevliga! I morgon står det S-HLR på schemat kl 13, därefter praktik. Innan dess borde jag hinna med lite plugg ... Härliga dagar!
 
Men tänk! 9 veckor kvar på terminen, 10 veckor kvar tills jag tar examen! :D
 
 

Mannen i mitt liv

 
OP-veckan är över och jag har verkligen fått se väldigt intressanta operationer och lärt mig en hel del! Numera vet jag hur en galla ser ut "på riktigt" och även hur en höftkula ser ut ... Intressant och roligt!
 
Nu är det mindre än en vecka kvar tills den skriftliga tentan så försöker repetera så mycket som möjligt. Idag har jag även fått lägga tid på att repetera HLR och läsa om S-HLR samt gjort ett litet test (utbildning på tisdag). På måndag är det introduktion på avd 35 och det innebär att det är dags att börja slutpraktiken!
 
Äntligen har jag även fått in rutin på gymmet och det börjar bli en del av min vardag. De senaste veckorna har jag lyckats få in 4-5 pass i veckan och även vågat mig på nya pass. De nya favoriterna är bodypump och indoorwalking.
 
Snart dags för en promenad i höstrusket och hitta lite ny energi till att fortsätta med pluggandet! =)
 
Mannen i mitt liv ... Haha ;)
 

Kort uppdatering!

C-uppsatsen blev GODKÄND i onsdags! :D Nu har jag påbörjat OP-veckan och första dagen var riktigt intressant. Tre dagar kvar och nästa vecka börjar praktiken på en gynavd! =)
RSS 2.0