Smile!

Första jobbveckan är slut och jag kan inte göra annat än att le. Jag trivs lika bra som i somras, om inte mer! Om det fortsätter så här så kan jag skatta mig lycklig. Att äntligen få jobba som sjuksköterska på riktigt går inte ens att jämföra med sista praktikplatsen, inte det minsta! Där kände jag mig ändå självständig men med all behörighet + ansvar som sjuksköterskejobbet innebär jämfört med att vara student gör att man växer in i rollen mer och mer för varje dag. Just avdelningen som jag arbetar på är superbra att börja på som ny. Någon har kallat avdelningen för "slasktunna" dvs allt hamnar där och det stämmer jäkligt bra. Diabetes, hjärtsjukdomar, människor i livets slut, lungsjukdomar, leversjukdomar, magproblem, avtackling, yrsel, infektioner, andningsbesvär m m. Man blir inte bara inriktad på en del av kroppen utan lär sig lite om allt möjligt.
 
Nu väntar en ledig helg innan jag ska spendera ca 50 timmar på jobbet nästa vecka.

Morgondagen.

Veckan med föreläsningar och diverse olika utbildningar är över. I morgon är det dags för dagen som kommer innehålla så många olika känslor. Glädje, ångest, stolthet, panik. Första dagen som sjuksköterska på nya jobbet.
 

Flytt på G!

Snart har mina två lediga veckor gått. Nästa vecka är det b la olika dataprogram, HLR och förflyttningsteknik på schemat och veckan därefter börjar jag på avd 8!
 
Idag får jag tillträde till nya lägenheten! Enda "problemet" är elen som inte kommer igång förren på måndag (om nu inte elkillen är lite flexibel ...).
RSS 2.0