Insikt.

Tre års utbildning tog slut i fredags. Sjuksköterska. Försöker smaka på ordet och sätta det i samband med mig själv. Det känns fortfarande otroligt overkligt. Jag ska om mindre än tre veckor ta på mig min skylt och helt plötsligt kunna ta egna beslut, dela läkemedel osv utan en handledare. Hur kunde åren gå så fort? Men jag är så otroligt glad och stolt över att utbildningen är klar och att jag fixade alla tentor, uppgifter och praktikperioder! Att jag tog chansen och åkte till Spanien och lärde känna nya härliga människor och fick minnen för livet.

Sjuksköterska!

Det händer en hel del i mitt liv just nu. Det allra, allra största är att jag numera kan kalla mig själv för sjuksköterska! Praktiken blev godkänd i torsdags, vilket var det sista "momentet". Igår hade vi examensfest med klassen på Statt. Välkomstdrink, trerättersmiddag, utgång. Tre dagar återstår på praktiken, examensceremoni i skolan på fredag och firande med släkten på lördag.
 
Även om alla poäng är godkända och jag är sjuksköterska (nyper mig själv i armen) så ska jag verkligen passa på att njuta av de dagarna som återstår på avd 35 som "student", för snart har jag ingen som dubbelkollar allt jag gör ...
 
Innan examensfesten igår!

Nytt år, nya möjligheter!

Nu är det ett tag sedan jag gav ett livstecken här!
Nytt år, nya möjligheter.
Examen om mindre än tre veckor!!! Helt jäkla galet ... Hur kan tre år gå så fort? Jag har haft turen att få min slutpraktik på en helt underbar avdelning. Vill helst inte lämna den näst nästa vecka, men då är det dags för nya utmaningar.
 
Nytt sen sist är att jag har varit och tittat på två lägenheter. Den ena fastnade jag för direkt så i mitten av februari/början av mars blir det flytt till en helt nyrenoverad lägenhet. Just nu försöker jag bara bestämma vilka tapeter jag vill ha ... Lägenheten är en mindre trea med öppen spis och balkong!
 
 
RSS 2.0