Bostadskö

Jag har upptäckt att jag pluggar mycket bättre under kvällarna.
Som ikväll har jag t ex fått mitt samhällsarbete gjort (ska redovisas muntligt i morgon) och börjar på arbetet i geografin.
Nu hade jag tänkt sätta mig och skriva en massa anteckningar till seminariet i filosofin som jag har på tisdag.
Men har även hunnit titta på gossip girl, så har fått en paus iaf.
Sen har jag även gjort någonting som känns väldigt bra. Jag har ställt mig i bostadskö! Jag vill ju verkligen komma in på sjuksköterskeutbildningen i Växjö till hösten och få en lägenhet där som jag verkligen trivs med, så tänkte att det är lika bra att börja samla poäng nu.
Nehe, nu ska jag sätta mig och tänka en massa filosofiska tankar om livet.
Det låter väl otroligt roligt en söndag kväll kl 23?

Korven ska inte smaka fisk när man stoppar den i munnen.

Det gick riktigt fort att jobba nio timmar igår, dock var de sista två timmarna mindre roligt då man visste att nästan alla andra satt nere i konferensrummet och drack glögg/alkoholhaltiga drycker ..
 Men kl 18 fick jag också göra mig i ordning och göra sällskap med de andra. Kl 18.40 gick bussen in till Ronneby.
Maten på julbordet var väldigt god, kan inte säga något negativt om det. Vi var även själva på restaurangen och var nog tur det .. 17 hoppande människor runt ett bord sjungandes på små grodorna kanske inte hade uppskattats av alla andra.
Sen fick jag även lära mig något nytt om julbord igår. Korven ska inte smaka fisk när man stoppar den i munnen.
Min jobbarkompis menade att man ska inte blanda varm och kall mat på ett julbord.
Efter julbordet bestämde 15 st av oss för att vi ville bowla, Daniel ringde bowlingen och han som jobbade sa att de stängde kl 22. Klockan var tjugo i tio. Men när vi sa hur många vi var, höll han öppet en timme längre för vår skull, tacksamt för oss! Dock är det ju sista helgen bowlingen har öppet tror jag, så kan ju bero på det också.
Därefter var kl 23 och jag vill till Natti och dansa, lämnade därför alla arbetskamrater som skulle in till en pub inne i stan. Natti var dock hur drygt som helst, men det brukar det inte vara i vanliga fall.
Så jag skickade ett sms till mamma som var på 40-årsfest och hon sa att hon kunde hämta mig, sekunden efter skickar hon ett sms igen där det står "ta en taxi till Hoby, pappa betalar". Det säger man ju inte nej till, så 20 minuter senare var pappa 340 kr fattigare, men jag var otroligt glad som slapp ifrån Natti och kom till en trevlig 40-årsfest ist :)
     Jag var hemma runt 3 och idag har jag mest sovit bort timmarna, men ska dock plugga några timmar nu ikväll, ska bara öva på mitt pianospelande en stund först.

Jekyll & Hyde

Musiken gick riktigt bra idag och vi kommer nog lyckas med nothing else matters.
Efter skolan följde jag med Hanna och Nellie till Jekyll. Jag och Nellie satt där i över fem timmar!
Men vi har ju inte pratat ordentligt sen i våras, så hade mycket att ta igen :) Hann även äta en toast och en bit kladdakaka mellan allt prat.
Men nu är det snart läggdags för min del. Förresten! Den första studentfesten är på onsdag och jag hade inte tänkt gå först, meeen köpte en biljett idag iaf. Men det blir nog roligt :) Studentfesten är på Jekyll & Hyde och börjar vänja mig vid det stället nu.

Sleep tight.

Fredag.

Fredag!
Fredagar är rätt underbara faktiskt, har ju för det mesta bara en lektion, så börjar kl 14.20.
Eftermiddagen/kvällen ska jag ägna åt skolarbete, ska försöka få klart några stycken.
Jag hinner nämligen inte plugga i morgon. Jobbar kl 9-18, sen ska jag bara göra mig iordning lite fort på jobbet, för är julbord som gäller sen!  Kl 18.40 går bussen in till Ronneby med jobbgänget :)
Julbord på Bergslagskrogen.
Direkt efter julbordet följer jag nog med mamma tillbaka till Hoby, en vän till familjen fyller nämligen 40 år och ska ha feeest.
 

Lyx.

Tiden går riktigt fort nu för tiden när jag jobbar mina torsdagkvällar, kanske har nått att göra med att jag använder mig av "positivt tänkande?" Fast nästa vecka jobbar jag måndagkväll ist, har bytt kväll.
Jag och Alex kör nämligen till Halmstad på torsdag! Vi ska handla julklappar och ha det allmänt bra fram till söndag, då vi kör hem igen.
Nu har jag suttit 1,5 h med mitt turismarbete , men hinner inte få klart det ikväll.
Jag har förresten sett mitt schema för vårterminen, snacka om lyxschema!
Sovmorgon fyra dagar i veckan, börjar endast 8.10 en dag! (Och den dagen slutar jag redan kl 12.30).
Annars börjar jag mest kl 11, tio i ett osv ... Jäkligt härligt :)
Tänk, jag har snart bara en termin kvar, sen tar jag studenten! xD

Nehe, dags att sova :)

Torsdag.

Endast två lektioner idag, kan inte bli bättre :) Redovisade på psykologin -> Förlossningsdepression, förlossningspsykos och baby blues. Jag gillar verkligen psykologi, kan bero på att jag kommer på mvg i ämnet ...
Blev fika med Alex på Contan, men vi har bestämt oss för att dra ner på våra fikor nu. Tråkigt, men går inte att lägga så mkt pengar på fikor hela tiden.
Jag kom hem vid halv tre och har lagat lite middag till mig -> Pasta och pastasås ^^
Nu är det lite mindre än två timmar tills jag ska börja jobba, ser inte riktigt fram emot det, men money money money.
Men ska städa upp efter mig i köket nu och sen kanske plugga en liten stund.

Kvällen.

Blev faktiskt lite shopping idag -> Ny vinterjacka och undisar.
Jag har även ägnat några timmar åt mitt turismarbete. Vi ska välja en av Sveriges nationalparker och göra en guidad tur.
Man ska även planera mat, boende, transport osv.
Änså länge har jag gjort en grovplanering, dagsplanering och informationsblad, nästa steg blir att sätta ihop den guidade turen i Björnlandet (nationalparken).
  Men är faktiskt riktigt roligt!
I morgon börjar jag skolan kl 9.55, förhoppningvis slutar jag kl 12 och sen börjar jag jobba kl 17.

Men nu är det dags att sova.
Sleep tight!

Onsdag.

8.10-9.45 Naturkunskap B
9.55-11.05 Psykologi A
11.10-12.30 Religion A
13.00-14.10 Turism
14.20-15.30 Geografi B

Så här ser min dag ut egentligen, men som tur är har vi självstudie de två sista lektionerna. Så efter religionen blev det fika på Contan och nu är jag hemma :)
 Funderar på om jag ska följa med mamma och syster till Karlshamn, men risken finns att jag bara gör av med en massa pengar då .... ?
  Men en anledning till att följa med är att jag slipper pluggandet en stund.
Såg förresten en älg i morse! (för er som är intresserade :P) Shit vad stora de är egentligen.

Karlshamn eller plugg?

Tisdag.

Idag har jag tagit en egen studiedag. Kände verkligen inte för att köra till skolan i morse och tyckte att med min fin, fina närvaro de senaste 3 veckorna kunde vara hemma idag.
Förresten! Jag har skaffat en nu hobbie ... Guitar hero! Vi har haft syrrans killes ps2 här i flera dagar, men först igår testade jag på detta makalösa spel för första gången och jag har verkligen talang.
Haha! Eller, jag har iaf redan passerat easy-stadiet och avancerat upp till medium, lite mer sport i det hela med fyra olika färger att hålla reda på :)
  Resten av dagen ska jag spendera på tvätt, städning och plugg.
(Naturkunskap, geografi och religion)

Måndag

Jag minns inte att jag stängde av väckarklockan när den ringde kl 8. Som tur väl var vaknade jag fem minuter senare, men shit vad segt det var att stiga upp! Det märks alltid på måndagen hur mycket man har sovit under helgen ... 
 Men har iaf väldigt gott om tid på mig idag, hela 30 minuter kvar innan jag, systern och Towe behöver köra till skolan.
Första lektionen är samhällskunskap C och förhoppningvis har vi inte så lång lektion, vilket betyder att det blir fika på Contan :) Efter det tråkig naturkunskap B och sen ensemble, därefter är det slut.  
   Nu ska jag gå och sminka mig, får ju passa på när man har gott om tid :)

Egopicture.

Söndag.

13.30!!!
Trodde knappt det var sant när jag tittade på klockan. Jag var fortfarande trött, men kände att jag kunde ju inte sova längre, då försvinner ju hela dan. 
 Anledningen till att jag sov så länge idag var ju för att det var sexparty igår och sen Natti efter det, var hemma kl 03.30 (iförrgår natt var jag hemma halv fem).
   Sexpartyt var väldigt "intressant" ... Haha ;)
Och vad jag köpte kan vi hoppa över.
I morgon är det skola igen, har dock ingen svenska så börjar kl 09.55.
Syrran och hennes kompis ska följa med, jag ska visa dem min "underbara" skola.

Seee ya.

Lördag.

Blev inte alls någon lugn hemmakväll igår. Slutade med att jag, Alex, Jenna och Jessika körde till Karlskrona och gick på Piraten. Men vi hade jäkligt kul! En massa dansade (och flirtande ..) Precis som en fredagkväll ska vara :)
De tre sista danserna är lugna och jag hade inte hittat nån möjlig "sistadansen kille", så gick och satte mig.
Men blev uppbjuden av en kille som jag tyckte såg lite äldre ut, men tänkte att han är ändå okej att dansa med.
Hm .. Den är killen kan man nog mer kalla "man", han var 35 ... Haha.
 Han hade barn och lite sånt, men han var iaf trevlig.
Ikväll är det sexparty som gäller och sedan Natti.

Ha en bra dag :)

Fredag.

Idag var jag i skolan redan halv elva för att lyssna på info om bal/lucia i aulan. Tss vilken information, totalt meningslöst. 
 Sen hade vi tio minuters historia C och självklart fika på Contan efter det. Kl 14.20 började musiken och idag gjorde jag verkligen framsteg :)
Ikväll ska jag faktiskt bara vara hemma och ta de lugnt. Äta massa onyttigt, plugga och se på tv.
I morgon är det dags för seeexparty och sen Natti efter det.

Ha en bra kväll! :)

Torsdag.

Finns inget bättre än när man har självständigt en hel dag. Psykologin, Historian och Samhällskunskapen är självständiga lektioner idag och filosofin har jag redan varit på seminarium på, så behövde inte gå dit :)
Men jag ska faktiskt plugga lite idag och sen kl 17 ska jag jobba.
I morgon är med en rätt slapp dag, ska vara i skolan kl 10.30 för att höra på information om Lucia och balen, ska "visa" mig för historialäraren så att han vet att jag har varit i skolan och kl 14.20 börjar musiken.
Men är rätt skönt att iaf en vecka på en hel termin är så här, så att man får andas ibland.
Men nu ska jag nog krypa ner i soffan en stund!

Fick agera sjuksköterska.

Skola mellan kl 8.10-15.30 idag, riktigt jobbigt. Fem lektioner, med endast 5 minuters rast emellan, 30 minuters lunch.
Onsdagar är jobbiga!
Började jobba kl 17 och när klockan var lite över kl 18, kom Monika bort till mig i kassan. Då hade hon råkat skära sig på maskinen vi skivar pålägg med, så jag fick gå bort dit och plåstra om hennes finger, men det slutade ju inte blöda :S
Men hon ringde till sjukrådsupplysningen och de sa till henne att hon skulle åka in till akuten och bli omplåstrad.
  Jag kom hem lite efter halv nio och har sen dess ätit och sett på Grey's Anatomy.
Nu ska jag tydligen spela nått som heter Buzz med systern och hennes pojkvän.

Sov gott!

Kvällen.

Har jag pluggat ikväll? Nej, självklart inte. När klockan var 18, gick jag och la mig i två timmar. Jag somnade till och med med lampan tänd. Är nog för att jag var så jäkla nervös inför tandläkarbesöket idag och sen när nervositeten släppte, blev jag trött ist.
Läste mina mejl precis och på fredag kl 10.30 ska alla treor samlas i aulan och få information om Lucia, balen mm.
Roligt!
Ska bli väldigt intressant den dagen mamma och jag ska åka och titta på balklänningar, vet dock inte vilken färg jag vill ha, bara att det ska vara en riktig "prinsessklänning".
Men nu måste jag verkligen sova, lång dag i morgon!
Sleep tight.

Tortyr.

Okej, nu ska jag börja sköta mina tänder som om de var av guld. Mitt tandläkarbesök idag var nämligen ren och skär tortyr. Det var borttagning av tandsten, grovslipning, finslipning, lackning, bakteriedödande medel, tandtråd osv.
Att gå till tandläkaren är faktiskt 1000 x värre än att tatuera sig! Nästa besök blir i juni och då hoppas jag på att jag slipper torteras på samma sätt igen.
 Efter mitt tandläkarbesök gick jag inom Hemköp och handlade mat, MEN tacka vet jag min underbara icabutik i Hoby där jag hittar precis vad det är jag letar efter. Jag fick även köra inom ica bara för att jag inte hittade vitlöksmöret hos Hemköp ... 
Till middag fick det bli potatishalvor, lövbiff, bearnaisesås och vitlökssmör. 
Men nu måste jag göra geografin, vill egentligen inte alls. Helst skulle jag vilja krypa ner under mitt varma täcke och se en film.

Tisdag.

Idag är jag ledig från skolan, MEN jag ska till tandläkaren kl 14 och det ser lilla jag inte alls framemot.
Att gå till tandläkaren är det värsta som finns! Det gör ont och man får ligga där i den förbannade stolen och plågas i en timme. Jag hade hellre åkt in till People och gjort en tatuering till, för den smärtan kan man ju uthärda.
Längtar verkligen till kl 15 då allt är över!
Efter mitt hemska tandläkarbesök i K-hamn, så ska jag handla mat och gå inom djuraffären. Efter det måste jag hem och göra en geografiuppgift som ska vara klar i morgon.

Måndag.

En vän klagade idag på att jag uppdaterar min blogg alltför sällan och kan väl inte annat än att hålla med. Men jag har faktiskt andra saker för mig än att sitta vid datorn ;) Som t ex Contan! Jag har varit där två gånger idag, en gång med Alex och en gång med Sandra. Sen har jag för en gångs skull lämnat in en naturkunskapsuppgift i tid och gjort mitt muntliga i svenskan. Mycket mer har inte hänt idag :)
Men nu ska jag fortsätta titta på film.

Mamma mia!

Chockerande nog så fick jag min naturkunskap gjord innan. Dock gjorde jag inte alla vg och mvg uppgifter, men siktar ändå inte på något högre betyg i den kursen. Ett godkänt och jag blir mer än nöjd. 
  Förutom tråkigt skolarbete, så har jag ägnat dagen åt en massa film och tvtittande. Började b la titta på Mamma mia, men sista timmen av filmen hoppade jag över och såg slutet ist. Snacka om dålig film! Men det funkar som sömnpiller iaf. De senaste två timmarna har jag tittat på Gossip Girl och Grey's anatomy. Mina favoritserier :)
Jag gick in på mina "egna sidor" på tre innan och blev lite smått chockad över hur många sms jag har skickat på två veckor -> Över 170 st ... Trodde inte att jag skickade så mkt? 65 av dem eller nått sånt hade jag skickat till Alexandra.
Usch, har inte orkat öva nått på mitt pianospelande idag, det kommer jag skälla på mig själv för i morgon.
Massa skumma ackord den här gången eller vad sägs om sänkt Bmolls ackord med en sjua efter sig?
Rena grekiskan ... Och alla ackord är ungefär såna!
Men jag ska fixa det!
Snart dags att sova.
Sleep tight!

Söndag.

Jag hade riktigt kul på piraten igår, blev en massa dansande som vanligt :) Fick även prata lite engelska, eftersom att Alex vän Yasmin kommer från Brasilien.  Jag körde hem redan lite över två, men är ändå som en zombi idag.
Jag borde verkligen göra naturkunskapen, men det får vänta en stund till.
  I morgon är det skola som vanligt, nationellt på svenskan.
Nu ska jag fortsätta med det jag har gjort den här dagen -> Lata mig!

Fredag + lördag.

Känns som om jag behöver uppdatera lite här.
Igår hade jag bara en lektion i skolan, började kl 14.20 och slutade kl 15.40 (musik!). Därefter åkte jag hem och tog det lugnt några timmar, sen körde jag till D runt sju tiden, tittade på en film och pratade lite :)
Kom väl hem runt tolv. I morse var det bara att "glatt" stiga upp när klockan visade 07.30. Kl 9 befann jag mig på jobbet och fick sluta nu kl 18. Men tiden gick faktiskt riktigt snabbt idag.
Egentligen så skulle jag åkt till Eringsboda Brunn ikv, men så blir det inte. Dels var det tydligen inte så många som skulle med helt plötsligt och så kände jag mig rätt trött i eftermiddag. Men sen skickade Alex sms och frågade om vi inte skulle köra in till Karlskrona, så ska iväg iaf. Ser framemot att daaansa!
 Men innan jag ens närmar mig bilen igen, måste jag få svenskan gjord ... Jippie ...

Torsdag.

Middagen/filmen igår var jättetrevlig, kom hem vid kl 00.00 ungefär, steg upp kl 9 och var i skolan halv elva.
Och fast att jag sov i över 8 timmar, så är jag helt borta.
Mådde inte alls bra i eftermiddag, så fick byta jobbdag med Hanna.
Men har sovit några timmar och ska se en film nu tänkte jag. Är lite orolig för att det ska vara nått fel med tatueringen eftersom att den fortfarande gör jäkligt ont. Kan t ex inte belasta armen ... Och kommer verkligen inte ihåg att det var så här sist.
  I morgon börjar inte jag förren kl 14.20 ^^ Får se om jag tar en ordentlig sovmorgon eller om jag ska plugga.

Onsdag.

Nu har jag haft nationellt i Svenska B, uppsatsen. Satt dock endast 1 h och 45 minuter, men lyckades ändå få ihop en hel del. Tänkte även på att utnyttja häftet så mkt som möjligt och kopplade ihop slutet med början.
Jag kan väl iaf på ett G+ förhoppningvis? ..
För er som inte vet så har jag världens strängaste svensklärare, när andra lärare sätter MVG, sätter han G+.
Helknas.
Min tatuering gör verkligen ont! Tog väck kompressen redan igår, för den var så kladdig.
Men jag kommer verkligen inte ihåg att det kändes så här mkt förra gången, men som tatueraren sa:
- Övertatueringar känns mera.
Men nu har vet jag iaf hur jag vill vidarutveckla min tatuering, funderar på att boka en ny tid lagom efter Cypernresan.
Känner inte riktigt för att plåga mig själv nu, måste nog komma över smärtan först ... Haha :)
   Nu ska jag vänta på att Alex ska bli klar med sitt nationella, sen blir det som vanligt fika på Contan.
I eftermiddag/kväll ska jag antaligen se film men en kompis, orkar nämligen inte ägna mig åt plugg ikväll heller.

Tatuering!

Vilken dag det här har varit.
Det började med att när jag startade upp datorn i morse så hade jag inget giltligt windows vista.
Snacka om panik! Hela min turismredovisning låg ju på datorn och skulle redovisa det kl 11. Jag tog med mig datorn till skolan och efter 40 minuter lyckades jag fixa den och nu går den att använda igen!
Jag och Alex tog en "snabbfika" på Contan efter filosofiredovisningen, därefter var det turism och det gick bra.
För en gångs skull satte vi oss i Cafeterian och helt plötsligt ringer min telefon.
- "Hej! Det är Karolina från People här. Jag har fått ett återbud, så skulle du kunna komma hit så snabbt som möjligt?"
Så jag och Alex slängde oss i bilen, körde till Karlskrona och så helt plötsligt sitter jag i tatueringsstolen och får min tatuering fixad.
Jag gjorde ju den i februari hos Ritthagen, men den blev totalt kass, så nu har Karolina fixat till den :)
Och änså länge är jag nöjd.
Dock så har jag en sorts kompress på nu, som släpper igenom fukt. Men får ta väck den i morgon.
Men den här kompressen gör att det ser jäkligt kladdigt ut.
En sak som tatueraren sa var att min hud är jäkligt skadad där stjärnorna är tatuerade och att jag hade tur som inte fick en blodförgiftning när jag gjorde tatueringen i februari ...
Om hon överdriver eller ej kan inte jag svara på, MEN man ska verkligen inte ha vanlig plastfolie på en tatuering i 24 timmar, det är direkt farligt.
Man ska helst inte ha plast på överhuvudtaget. Men hädanefter kommer jag definitivt tatuera på mig People, jag trivs riktigt bra där :) 
  


Fikade förresten med Douglas i eftermiddags och det var riktigt trevligt. Var för första gången på Jekyll :).
Ikväll ska jag ha en pluggfrikväll .. Orkar verkligen inte öppna någon bok!

Måndag.

Ensemblen gick bra idag, börjar få mer och mer koll på ackorden.
Blev även en fika med Alex och hennes farmor på Contan.
När vi skulle gå sa de bakom disken - " Vi ses i morgon" ... Vi är inte där ofta .. Nej då, haha :)
Åkte inom Lanthallen när jag skulle hem och handlade en massa mat, kom hem, såg på tv och satte mig sen med turismen. Jag har fixat en jättefin powerpoint med en massa effekter. Inte för att det behövs egentligen, är bara en vanlig redovisning, men det blir lite roligare.
 I morgon ska jag vara i skolan vid åtta för att plugga filosofi, kl 9 har vi nått s k seminarium.
Jag slutar kl 15.40 och ska då följa med Alexandra hem, kl 17 ska jag fika med D ...
Tänker inte säga vem det är nu, ni får reda på det i morgon kväll :)

Facebook.

Varför har inte alla människor facebook?
Det underlättar ju faktiskt en hel del. Tänk -> Du går ut på krogen, träffar en tjej/kille. Ni dansar en massa och säger att ni ska höras av. MEN ni byter inte telefonnr, däremot vet du var person bor och vad personen heter.
Då funkar ju facebook utmärkt bra. Bara att söka och så hittar man personen. Om ni personen i fråga har facebook.
Så, alla människor där ute som fortfarande inte har insett fördelen med att ha fb, skaffa en nu!
Sen fungerar ju alltid hitta.se också förstås ... ;)
  Dags att slå sig ner framför tvn och äta en massa onödigt godis ^^

Söndag.

Gårdagen var riktigt bra.
Följde med mamma och pappa till Ronneby och åt på Chinarestaurangen tillsammans med faster och farbror.
Däreftet gick vi till King´s dive (tror puben heter så) och där togs beslutet pappa pch mamma skulle överlåta bilnycklarna till mig .. Hm ..
När klockan närmade sig kl 23, körde jag hem föräldrarna och tog sen min bil och körde tillbaka till Ronneby.
Runt halv ett var jag och Alex på Natti.
Och för en gångs skull var det riktigt jäkla kul! (särskilt sista halvtimmen).
Jag som aldrig brukar vara kvar tills stängning, blev till och med tillsagd av vakten igår att det var dags att gå ..
Jisses :) 
Jag var hemma vid fyratiden och det har ju visat sig idag. Steg inte upp förrens kl var 13 och gick in i duschen för en stund sen. Haha.
Men ska iaf få på mig lite smink nu, plugga en stund och sen hämta systern i Hoby.

Lördag.

En bra dag på jobbet , men lagom mkt att göra och när jag kom hem fick jag nudlar och wokgryta ^^.
Idag är också sexmånadersdagen -> Körkort i ett halvår!
Jag vet inte riktigt hur jag ska spendera min kväll. Funderar på att hänga med mamma och pappa till en kinarestaurang, de ska äta ihop med min farbror och faster eller om jag bara ska ha en lugn hemma kväll med tv och plugg.
Det bästa vore ju om någon hörde av sig och ville ut och dansa, för det är det jag helst vill göra :)
Meeen sen har jag varit på Natti två lördagar i rad nu, så kanske skulle passa på att få ordentligt med sömn den här helgen istället. 
Förresten, en kund kallade mig en grann tös idag. Iofs var kunden 70 +, men jag fick iaf några minuters höjt självförtroende :).

Hemmakväll.

Jag har gått och längtat efter julen i flera dagar nu och inte blir det mkt bättre när man kommer hem och mamma har tusen ljus tända + julmusik!?
Vet inte riktigt vad det har tagit åt människan, men hon är iaf på bra humör.
Jag är faktiskt också på väldigt bra humör. Känns riktigt skönt att ha en hemmakväll ->
Jag, godis, familjen och lite plugg.
Skolan idag var som en helt vanlig fredag, dock var Nils-Erik på väääldigt glatt humör på historian.
Man kan inte göra annat än att skratta med/åt honom :)
Sen hade min musiklärare, Johan, lite roligt åt mig idag.
Han tyckte det var väldigt kul att när jag inte kunde ackorden, så försökte jag iaf spela vartannat ackord.
Så han såg framemot nästa lektion då han hoppades på att jag iaf kan spela 3/4 .. haha :)
I morgon jobbar jag mellan kl 9-14, extra dag som jag egentligen inte skulle ha jobbat.
Efter det ska jag hem och ta det lugnt några timmar och sen ska jag förhoppningvis ut och dansa som vanligt ^^.
Förresten, vet ni vad!
I morgon är det den 8 november, vilket betyder att jag har haft körkort i sex månader! Alltså i ett halv år.
Helt ofattbart vad tiden går snabbt ibland :)
 Nehe, snart dags för middag. Men ni får ha en trevlig fredagskväll.

Fredag.

Igår orkade jag inte utveckla det där med att jag har "funderat över vad jag ska göra efter studenten". Men det blir iaf inget USA för min del, känner att jag helst vill få en utbildning så fort som möjligt. Därför ska jag antagligen söka till sjuksköterskeutbildningen och hoppas på att jag kommer in nästa höst.
Jag ska söka till Kristianstad och Karlskrona. Sen hoppas jag självklart på Karlskrona = kortare sträcka att pendla.
Men oavsett vilken av städerna som det blir, så kan jag bo hemma under de tre åren och spara en massa pengar :)
Men nu ska jag duscha, skolan börjar vid elva idag. Då har jag historia, sen håltimme i över två timmar och sen musik.
Ikväll har jag inga planer, funderar på att plugga en hel del faktiskt.

Torsdag.

Filosofi, psykolog, inställd historia, samhällskunskap.
En rätt typisk torsdag.
Hann vara hemma några timmar innan jobbet och är alltid lika härligt. Äta, vila, msn :)
Jag har även funderat rätt mkt över vad jag ska göra efter studenten.
Men nu ska jag äta, plugga och sova :)

Kontaktperson.

Jag har ju funderat på det här med att bli kontaktperson och Sandra ringde till en man på socialen idag.
Han ska höra av sig igen så fort som möjligt och så ska vi få tid för intervju.
De "skriker" nämligen efter kontaktpersoner just nu, så kan ju inte bli bättre :)
För er som inte vet vad en s k kontaktperson är, så går det ut på att man ställer upp t ex för en tjej på 15 år som behöver någon utomstående att träffa och prata med.
Eftersom att det är inom vård och omsorg jag vill jobba, så kommer det här förhoppningsvis bli en jättebra erfarenhet.
  Usch, nu måste jag sätta mig och göra ett arbete i turismen. Men om jag gör klart det idag, har jag en mindre sak att göra i morgon :).

Onsdag.

Det finns verkligen inget bättre än sovmorgon, även om jag bara kunde sova till lite över åtta idag :)
Det blir ju en helt annan start på dagen, särskilt när alla andra redan har åkt hemifrån.
Jag ska snart ställa mig i duschen, så att jag verkligen vaknar och sen hinner jag förhoppningsvis äta lite frukost.
Egentligen är man rätt konstig.
De dagara jag börja skolan senast kl 10, prioriterar jag bort frukosten. Jag lägger mest tid på att duscha, sminka mig och hitta kläder.
Har jag sen en stund över, då slänger jag i mig en macka. Det vore egentligen vara tvärt om.
Jag kanske helt enkelt skulle börja stiga upp en halv timme tidigare varje dag?
Hm .. Nej, jag tror inte det. Jag är gillar min säng för mkt på morgonarna för att göra nått sånt drastiskt ^^

Ha en bra dag!

Tisdag.

På två dagar har jag fikat upp ca 200 kr ..
Men det finns ju knappt inget bättre än att sitta en timme eller två på Contan, är mkt bättre än att gå innanför skolans väggar hela dagarna. Vet inte om jag fick så mkt vettigt gjort i skolan idag egentligen, men fick iaf tillbaka mitt religionsprov som jag bara fick ett godkänt på. Men jag överlever, får plugga ordentligt till nästa prov istället.
Jag orkade även tvätta av min bil när jag kom hem och den blänker som aldrig förr ^^
(så länge det nu varar)
Jag har även gjort svenskauppgiften som ska vara klar till på fredag, känns jäkligt bra.
I morgon har jag sovmorgon! Vi har självstudier på naturkunskapen, men finns inte en chans att jag stiger upp för att göra det kl åtta på morgonen, det tar jag senare under dan ist.
Men är rätt härligt att gå samhälle faktiskt. I morgon skulle jag egentligen ha gått i skolan kl 8.10-15.40, men har självstudier under tre lektioner så går ist mellan kl 10-12.30.
Fast istället har vi grymt mkt att göra!
Samhällsprogrammet är absolut ingenting för latmaskar.
   Men jag är absolut inte "ledig" under eftermiddagen i morgon, även om jag inte har några lektioner att gå på.
Jag har historia, naturkunskap, samhällskunskap, geografi och turism som ska göras ..
Ibland önskar jag att jag hade gått ett mindre krävande gymnasieprogram!

Måndag.

Skolan idag var som vanligt -> Svenska, samhällskunskap, fika med Alex på Contan, naturkunskap och ensemble.
Men jag och naturkunskap hör verkligen inte ihop. Körde inom jobbet på hemvägen och handlade åt mamma.
Jag har även funderat på att städa bilen men nu börjar det nästan bli för mörkt, men kan kanske iaf städa den inuti.
Ska även göra frågorna i geografin som vi har till i morgon, men är väldigt enkelt, tar högst en timme ^^
 I morgon är det skola som vanligt, slutar kl 15.40, blä!
Förresten! Vi har bestämt datum för att spela i cafeterian nu, så den 12 december vid lunchtid kan man höra mig sjunga/spela tillsammans med fyra andra grymt duktiga "musiker" + två andra band.
Visst låter det bra?

Söndag.

Haft en bra dag?
Jag har mest gått runt som en zombie tycker jag och det beror inte på gårdagens festande ... Eller?
På tal om gårdagen. Vi började med dricka, prat och musik hemma hos Alex, vi åkte till Natti redan vid elva.
Anledningen till detta var att vi ville slippa stå i kö och det slapp vi också. Var ju nästan helt folktomt när vi kom dit.
Däremot nån timme senare var man glad att man kom dit tidigt, för kön var inte särskilt rolig.
Pratade med en ny bekantskap inne på Natti och hon sa att de hade stått i kö i 50 min! 
   Inne på Natti dansade jag en hel del, men när klockan närmade sig två gav jag och Alex upp och tog en taxi hem till henne.
Jag tog en välbehövd dusch och la mig sedan för att sova. Kl 06 ringde Alex mobil och hon fick stiga upp, gå in i huset (hon bor i en "stuga" på tomten) och fira en av sina bröder som fyllde fyra :) Den här killen kom sen och väckte oss strax efter kl 10. Jag körde hem vid ett-tiden och har sen dess mest gått runt och mått illa. Men efter två pronaxen, vatten och middag så mår jag rätt bra nu.
Jag har även orkat läsa halva svenskahäftet som vi ska diskutera i morgon. 
 Förresten! Spelade på Lotto igår. Vi har ju sånt praktiskt på Ica att man bara tar en "bricka" med en streckkod, går till kassan, drar sitt ica-kort och betalar, sen är det klart! Man får ett kvitto med sina lottorader och vinner man går vinsten in på kontot efter ett par dagar.
Och jag har faktiskt vunnit om jag har fattat det rätt! Hela 21 kr ... Haha. Jag spelade för 30 kr, så gick bara "back" med 9 kr.
Men nu ska jag sätta mig framför tvn och göra absolut ingenting, ha en fortsatt trevlig kväll.


Alex och jag igår :)

Kvällens planer.

Så, nu har mamma lockat mig hår, är lite mer volym i att nu.
Jag ska vara hos Alex nån gång mellan 17-18, sen ska vi sitta där och förfesta, gå till PC och ta några shotar och sen får vi skjuts till Natti, där ett liveband tydligen skulle spela ikv? Men det blir nog bra.
Jag ska ha min svarta klänning på mig och har ni tur så tar jag ett foto som jag lägger in här.
Men nu ska jag göra mig helt klar tänkte jag, måste även plocka ihop lite saker till i morgon, ska ju sova hos Alexandra :)
Men ni får ha en toppenkväll!

Halloween vs Allahelgonsdag

Okej, en sak kan faktiskt göra mig lite irriterad.
Det är att en del människor går runt och tror att Halloween och Allahelgonsdag är samma sak.
Idiotiskt, eller hur?
Alla helgon har inte ett dugg att göra med Halloween egentligen.
Den här helgen firar man till minne av de döda och man vill hedra deras minne.
Sen att Halloween har kommit hit från USA är en helt annan sak, det går ju ut på att klä ut sig och skrämma skiten ur folk ..
Så snälla, skriv inte att ni "bojkottar" Allahelgons dag, skriv isf att det är Halloween ni inte gillar.
För det finns väl inget fel i att hedra minnet av någon man tyckte/tycker om?

Lördag.

Det blev inte riktigt som planerat igår.
Jag kom till jobbet kl 10 och såg framemot att sluta kl 18. Men när x kom vid två så mådde hon allt annat än bra, när klockan var tre fick hon köra hem. Problemet var att hon skulle jobba till stängning. Så Erik frågade mig om jag kunde jobba två timmar längre, så jag fick istället sluta kl 20.15 igår. Men jag får tänka positivt, två timmars mer lön + ob-tillägg.
Ibland är det jäkligt bra att jobba inom handels.
Men det värsta var nog när jag skulle köra hem. Jag fick skrapa rutorna!
Inte nog med det, när jag väl trodde att jag hade skrapat ordentligt så såg jag ingenting iaf.
Det la sig någon konstig "dimma" på rutan, fast på utsidan.
Så jag fick gå ut från bilen en gång till, snacka om köldskador på fingrarna. Efter det hann jag väl köra 3 km, innan jag insåg att det här funkar inte. Jag fick stanna och skrapa rutorna en gång till.
När jag väl var 500 meter ifrån huset, dååå var framrutan helt fri från is och dimma.
Jag börjar inse att jag kommer avsky att köra bil under vintermånaderna.
  Men nu till lite roligare saker -> Ikv ska jag och Alex festa, vi ska göra ett nytt försök på Natti, det var ju inte allt för kul förra helgen.
Men innan dess har jag tänkt börja med att äta en stooor frukost och sen färga mitt hår.
RSS 2.0