Ombyte förnöjer sägs det.

Jag har bloggat sen maj 2008. Detta är första gången jag får en sån här kommentar:


Synd att du är missnöjd, för det är ju verkligen för det syftet som jag bloggar!

En godkänd tenta.

Igår var det verkligen full fart hela dagen, inga problem med att somna på kvällen. Idag gick jag bort till Liv vid åttatiden för att göra en uppgift ihop, därefter gick jag hem igen för att forsätta plugga. Så jäkla mycket att göra för tillfället! Fick ett glatt mejl för en stund sedan, godkänd på hemtentan! =)
Förresten, någon har kommenterat ett inlägg jag skrev för ett par dagar sedan med en något oväntad kommentar. Har folk inget vettigare för sig?

Adventsfikat i söndags! =)

Första advent.

Vilket oväder! Jag vågade mig ut i eftermiddags för att ta en tur till Maxi och handla. Saffran stod på inköpslistan och det resulterade i otroligt lyckade lussebullar! I fredags gjorde jag ett besök hos både optikern och hos frisören, för att sedan köra till Olofström. Blev en lugn helg med Idol, film och god mat =) I morgon är det skolan hela dagen, nytt tema på G, så intro + två föreläsningar ...

Blommor.

Uppdateringen är inte den bästa, men här kommer iaf lite info om vad som händer ^^ Helgen började med thaimat i fredagskväll, "parmiddag" på Mc´Donalds i lördags (haha!) och sen film i Olofström. Avslutade helgen med middag i Sonekulla. Nu är jag inne på sista veckan på praktiken, hade slutbedömningen igår. Endast en dag kvar!

Fina blommor fick jag i fredags också.

Update!

Jag började helgen med fredagsmys framför idol. I lördags blev det ett besök på kinarestaurangen, lite fest och utgång. En väldigt bra helg måste jag säga =) Nu är jag inne på näst sista veckan på praktiken och jag känner att jag verkligen har lärt mig massor! Jag har gjort över hälften på hemtentan och tänkte försöka ha den klar till torsdag. Måste ju börja plugga inför den skriftliga tentan om lite drygt tre veckor.

Fina vovven!

Hemtentan ...

Tiden går verkligen fort, är nu inne på min tredje praktikvecka! Igår tog jag en "paus" från vårdcentralen och var i hemsjukvården istället. Idag har jag mest varit på labb. Just nu är det verkligen så otroligt mycket. Både igår och idag har jag ägnat kvällen åt hemtentan. Den ska inte vara inne förren om ca 3 veckor, men jag har både läkemedelsberäkning och en skriftlig tenta att plugga på ... Så gäller att vara ute i god tid. Lägger även en massa energi på att läsa engelska artiklar (underlag till hemtentan), nästa artikel som jag tänkte ge en chans heter "The role of nurses in the prevention and management of obesity". Än så länge har jag lagt tre kvällar på hemtentan, ca 6-7 timmar -> Jag har knappt fått ihop 1000 ord ... Det tar verkligen tid!

En liten skillnad.


En liten skillnad.
RSS 2.0