Skräckblandadförtjustning.

Och så var sista terminen igång! Det känns så otroligt konstigt att till sist vara en T6:a. Efter att ha längtat efter den här dagen sen termin 1 och nu är den här. Vilka tankar snurrar i tanken när jag väl har nått så här långt? Hjääälp ... Ta mig tillbaka till termin 3! Eller, egentligen så är det otroligt roligt att äntligen vara i sista terminen, men samtidigt otroligt skrämmande med allt som ska göras under hösten. Skräckblandadförtjusningheltenkelt. Fram till v. 44 skriver vi C-uppsats, vilket drog igång redan idag med ett startseminarium. I november ska NKSE-tentan skrivas, v.45 blir det en vecka på op/an, för att sedan göra slutpraktiken på avd. 35. På praktiken ska även den praktiska delen av NKSE bli godkänd.
 
Självdisciplin. Det är nånting som måste finnas i höst.

En natt på jobbet.

Den lediga veckan blev ingen ledig vecka. Jag fick hoppa in och jobba i natt, men tyckte faktiskt bara att det var roligt =) I natt var det en hel del att göra, tror jag satt 45 min på hela natten, jämfört med de nätter där man kan sitta i 2-3 timmar för att det är så lugnt ...
 

Ledig vecka!

Nu är jag inne på min lediga vecka och det är verkligen härligt! Hittills har jag varit på 40-årskalas, gjort ett besök på Ikea, klippt mig och påbörjat en ny tatuering. Systern och jag var på Good guys tattoo igår. Hon gjorde en text i nacken som blev superbra. "Angels in the sky are always watching over me". Om ca 2,5 vecka ska jag dit igen och göra klart min älva på vä överarm. Tror slutresultatet blir kanonbra =)
Ikväll ska jag ut och äta med gänget som har sommarjobbat på medicin avd 8. Det ska bli kul att ses utanför jobbet och få ett "avslut". Alla har verkligen varit riktigt trevliga och det har varit ett roligt och glatt gäng att jobba tillsammans med =)
Bloggandet kommer bli betydligt bättre när skolan drar igång nästa vecka igen, när det blir lite mer ordning och reda på saker och ting.
En början på tatueringen iaf. En tretimmarssittning kvar!

Sista veckan!

Nu är jag inne på sista veckan på jobbet! De här veckorna har verkligen gått superfort. Varje dag lär jag mig något nytt, tror faktiskt att det är det mest givande jobbet jag har haft hittills =) Pratade även med chefen idag och enligt henne är jag varmt välkommen efter min examen i januari! Avdelningen har sina för och nackdelar, men så är det på alla arbetsplatser. Men fördelarna väger över i det här fallet, så svarade att jag gärna gör mina första månader som nyfärdig ssk där vilket innebär att jag iaf har jobb feb-aug nästa år. Nu ska jag bara klara C-uppsatsen, NKSE-tentan och slutpraktiken ....

Gymkaos.

Jag har ju skrivit in mig på gymmet. Idag gjorde jag mitt första styrkepass. Jag är väldigt glad för att jag i början var helt själv på gymmet, för dessa förbaskade multimaskiner och dess funktioner. Handtag på alla möjliga ställen - Vilka skulle jag använda mig av nu igen? Sitta eller stå? Armar upp eller ner? .... Men nått måste jag ha gjort rätt, för var helt slut efter en timme och träningsvärken kommer nog visa sig i morgon!

Ett nytt försök på gymmet.

Två veckor, nio pass, varav sex stycken veckan som kommer. Det är vad som återstår av årets sommarjobb! Åtta veckor har redan gått. Kände mig rätt så sliten när jag gick av i går eftermiddag, så en ledig helg var efterlängtat. Förutom jobb försöker jag numera även ta mig till gymmet med jämna mellanrum ... Än så länge har jag bara vågat mig på yoga, vilket inte var det lättaste! Tänkte övertala mig själv till ett indoorwalkingpass i veckan som kommer, konditionen är ju inte på topp precis ...
RSS 2.0