Miniupdate.

Dags för en liten miniupdate. Spenderade i princip hela helgen på jobbet och även kvällen igår. Hemtentan är godkänd, så nu är första kursen i termin 5 avklarad! =) Den nya kursen började i måndags - Folkhälsa. Jag tycker att ämnet är riktigt intressant. Vi har läst folkhälsa innan, så kursen blir nog inte så svår att klara. Utöver det är allt precis som vanligt!

Den här onsdagen.

Egentligen vill jag bara krypa ner under täcket igen. Jag blir trött av bara tanken på att ge mig ut i snön.
Jag ska ta tåget kl 09, får väl se om det går något tåg ... Studiebesök på dialysen kl 10 och seminarium kl 13-15. Sen hem och bara ta det lugnt! =)

Tålamod.

Jag behöver definitivt inte gå sysslolös. Två jobbpass inbokade i veckan, lyxtider kallar jag det. 12-17 i morgon och 7-12 på torsdag. Ikväll har jag tvättid, så första maskinerna är startade. Tänkte även ta en tur till biblioteket för att låna böcker till nästa kurs =)

Lycka! Min Orkidée har varit blomlös länge, men mitt tålamod lönade sig.  

Inte helt oplanerat.

I torsdags skrev jag att fre-sön var helt oplanerade. Hm ... Det varade inte särskilt länge. Det slutade med att jag jobbade en delad tur i fredags (7-13,16-21.30) och 7-14 igår. 32 jobbtimmar har det blivit i veckan som gått. Nu laddar jag inför sista veckan på kursen jag läser just nu. En basgruppsträff, ett seminarium och ett studiebesök är det som är kvar. 

Torsdag.

Klockan är inte ens 12, men jag har hunnit med en hel del =) Hemtentan har kollats igenom och är nu inskickad + att mina reflektioner inför ett seminarium nästa vecka är sammanfattade och nerskrivna. Så nu kan jag verkligen ta helg! Väntar på Alex som tar en rejäl sovmorgon, lite prat och thédrickande kommer det säkert att bli. I eftermiddag ska jag träffa Tina och så simning ikväll. Än så länge är fre-sön HELT oplanerade. Känns lite konstigt, men otroligt härligt! =)

Escada.

Idag fyller Liv år så vi började förmiddagen med födelsedagsfika på Contan! =) Jag lyxade till det med en kladdkakebit. Min nya "livsstil" har jag inte nämnt här i bloggen, men jag är numera rätt så noga på vad jag stoppar i mig, så det var verkligen lyx med kladdkaka idag, men helt klart värt det! Efter fikan gick vi en runda på stan. Ansiktscreme och scrub + fotfil på Apoteket, Escadaparfym på Kicks och nya trosor på Lindex fick följa med hem.
Ikväll ska jag och mamma på Blue Party (hemmaparty) hos Sanna, trevligt! =)

Ikeabesök.

Det var full fart hela helgen med jobb, kalas och så några timmar på Ikea i söndags. Jag hittade tyg till min kökssoffa som snart ska få flytta in, bild kommer när allt är klart =) Igår blev det jobb igen, även jobb ikväll. I förmiddags var det basgruppsträff och sen jag kom hem har jag ägnat mig åt tvätt och städ. Ledighet? Äsch, överskattat ... ;)

Fullplanerad helg.

Jag började den här fredagen med lite plugg, sista finslipningen på projektplanen! Nu kan jag och Liv låta den vara fram till seminariumet som förmodligen blir i vecka 10. Nu ska jag ha en helg utan plugg, men kommer ha fullt upp ändå. Jobb 7-16.30 i morgon och direkt därefter blir det kalas. Söndag står det utflykt på schemat! =)

En osminkad version.

Dagens planering

Idag lyckades jag ta mig upp från sängen runt halv åtta utan större problem! =) Frukosten är intagen framför The Big Bang Theory och dagens "läxa" till basgruppen är gjord. 1,5 h basgrupp står på schemat idag samt individuell handledning (projektplan). Tar tåget in vid 12 och förhoppningsvis bussen tillbaka vid 15. Igår fick jag förresten hemtentan "klar". Nu återstår att läsa den kritiskt, ändra, ta bort, lägga till ... Ja, den vanliga processen. Den ska inte vara klar förrens den 16:e så har mycket tid till godo! =)

En tisdagskväll.

Så här kan det se ut en tisdagskväll hemma hos mig. Det är jag och litteraturen. Jag kommer nog drömma om engelska artiklar i natt ... Är så tacksamt när man inser att en del av ens böcker går att använda!

Får se hur länge jag orkar sitta med hemtentan ikväll, men kl 21 är det BBT som gäller iaf!

Artikelsökning.

Nu har jag suttit i 1,5 h och försökt hitta bra artiklar till projektplanen. Men man blir rätt trött i huvudet, så tar en paus nu, ett litet mellanmål och sen blir det hemtentaskrivande istället! =)

Exempel på hur början på en artikel kan se ut ...
RSS 2.0