Inställt studiebesök.

Det blev inget studiebesök på THIVA igår! Vår handledare ringde precis innan vi skulle hoppa på tåget och sa att det var inställt. Så jag gick hem och började med hemtentan istället, skriver om individualiserad hemsida (förlängd vårdtid på hemmaplan). Hann även städa och tvätta. I förmiddags var det basgruppsmöte i skolan, kom hem vid 12 och sen dess har jag lagat lunch, arbetat med projektplanen och hemtentan. Jag ska jobba 16-22, så gäller att passa på med skoluppgifter när man kan.

Helgen.

Jobbet ringde vid 19-tiden i fredags, så fick bli jobb 7-14 i lördags. På kvällen firades Tinas 25-årsdag med god mat och trevliga människor =) I söndags traskade jag Sonekulla-Hoby, en sträcka på ca 1 mil. Lagom söndagspromenad ;) Tog ca 1 h och 30 minuter. Efter det tog jag det lugnt resten av dagen och la mig redan strax efter kl 19! Så när klockan ringde i morse kändes det inte så illa att gå upp. Idag väntar ett studiebesök på THIVA (thoraxintensiven), plugg och tvättid.

Hoppas att er helg har varit bra!

Tystnad.

Här är det lite tyst just nu. Men lovar bättre uppdatering nästa vecka! =)

Ingen morgonmänniska.

Jag är ingen morgonmänniska. Inse fakta. Hur många år har inte jag stigit upp kl 06? Ett exempel är hela grundskolan, många dagar på gymnasiet, jobbet på träindustrin, ICA, hemtjänsten osv. Ändå är det ett litet h*lvete varje morgon att ta sig upp från sängen. Jag börjar inse att jag kommer nog aldrig vänja mig. Om det inte hade varit för att jag har två föreläsningar med två riktigt bra föreläsare framför mig så hade jag dragit täcket över huvudet igen ... En timme till tåget igår (om inte det också är inställt, hörde precis medd. om 07-tåget) och då är jag förhoppningsvis lite mer vaken.

Ser iaf framemot kvällen, då blir det mat och film med Liv. Vi måste ju göra något annat när vi ses än bara skola! =)

Energilös.

Kan säga att jag är väldigt trött just nu. Så blir nog inte så mycket mer gjort idag. Tog en titt på en reflektionsuppgift som ska göras, men känner att jag nog behöver lite mer energi för att orka engagera mig .. Tur att det är två veckor tills den ska vara klar =)

Utan min almanacka skulle jag vara totalt snurrig.

En bra början på veckan.

Här började dagen med simning! Därefter en god frukost, lite plock hemma och nu ska jag göra mig redo för att ta tåget kl 10. Skola 1,5 h och sen ska en uppgift göras tillsammans med Liv i eftermiddag. En princip fullplanerad vecka ligger framför mig, så är bara att ladda!

Härliga färger.

Tidigare ikväll blev det ett besök till Maxi för att bara handla några småsaker. Hm ... Gick väl inget vidare, tog nämligen en titt bland köksgrejerna och lyckades få två vispskålar, en matburk och fyra mindre burkar med mig hem. Haha =)

Söndagspromenad.

Jag känner mig lite som figuren nedan just nu. Mamma och jag har gått en lång runda på 9 km! Trodde att det skulle bli riktigt kämpigt, men känner mig bara nöjd och glad nu när vi är tillbaka =) Jag ser även framemot en god söndagsmiddag med färsbiffar och tzatziki. Mums!

Kommer spendera resten av dagen med att ladda krafter inför en ny vecka!

20 januari.

Igår lyckades jag både ge mig ut på powerwalk och plaska runt i bassängen på kvällen! 30 längder fick det bli, ökar lite varje gång =) Idag har jag inte så mycket planerat, ett besök hos mormor och laga middag hos föräldrarna ikväll. Skönt med en lugn fredag =)

Lagar & förordningar ...

I eftermiddag är det jag och den här boken som ska umgås. I alla fall en stund. Jag ska kolla upp lite lagar och friska upp minnet, det kan alltid behövas! Jag avslutade min lunch idag med Kesella Hallon och lite extra blåbär i, mums!

19 januari.

Här sitter jag och försöker få i mig lite frukost. Kokt ägg, yoghurt med musli och en skiva knäckebröd med ost. Klockan 10 ska jag ta tåget in till skolan, basgrupp 10.30-12. Första basgruppen för den här terminen, så blir nya människor att lära sig samarbeta med. Men har gått i samma grupp med några av dem innan =) Nehe, får snart bli en dusch. Tur att jag bor så nära stationen, räcker att jag går 5 minuter innan tåget går.

Vilken skillnad!

Nu är jag hemma efter att ha gått en runda på 35 minuter med Tina. Vanligtvis brukar jag få superont i fötterna och i benen, höften brukar "låsa" sig och så hugger det till varje gång jag tar ett steg. Och med de nya skorna? Lite ont i vä häl, det var allt! Nu hoppas jag att det fortsätter likadant, då kommer det äntligen bli lite roligt att gå långa promenader =)

Nu ska jag se en stund på Big bang theory och sen göra ordentligt med kvällsmat.

Powerwalkskor.

Jag gjorde ett besök på Team Sportia idag och kom ut med ett par skor. De ska vara bra både till powerwalk och joggning. De är vattentäta, vilket är ett stort plus =)

Jag hade föredragit rosa, men grön/gult får duga, haha =)

Fullkornspasta med tomatsås.

Efter en storhandling på Maxi och ett par andra ärenden, var det dags för lunch. Jag provade ett nytt recept och resultatet blev väldigt lyckat =)

Fullkornspasta med tomatsås och prosciutto

Två portioner. Max 30 minuter. 320 kcal/portion
* 2 portioner fullkornspasta (ex fullkornsspagetti 70 g/port)
* En halv tärnad röd paprika
* 200 g klyftade tomater (ca två medelstora)
* Purjolök (5-10 cm)
* 1 vitlöksklyfta (pressad eller finhackad)
* 1 dl torrt vin
* 1 msk sweet chilisås
* Salt & peppar
* 2 skivor prosciutto eller annan skinka

Gör så här:
Koka upp pastavatten och under tiden hackar du paprika, purjolök, tomat och vitlök och lägger det i en gryta tillsammans med vinet. Låt detta sjuda medan pastan kokar. Rör ner chilisåsen. Blanda såsen med pastan. Salta och peppra. Klart!


Det är inte lätt att fota mat ... Men gott var det! =)

Lite gipsdamm? Någon?

Jag vill ha ordning och reda omkring mig. Okej att ett klädesplagg kan slängas på golvet eller att det är oreda i min garderob. Men när hela köket är fyllt med gipsdamm, då får jag lite smått panik. Dammsög och torkade golvet, drog sen med fingrarna över och insåg att det fortfarande låg små, små korn kvar. Jag började då ta en titt i skåp och i resten av lägenheten. Gaaahhh! Rester ut av gipsskivan i överskåpen, ovanför kylskåpet, golvet, köksbordet, resten av lägenhetsgolvet mm ... Så har torkat ur alla skåp och i morgon ska jag dammsuga och torka golven igen.

Det här är orsaken.

Bilden är tagen innan det målades, efter målningen blev det riktigt fint. Dock otroligt drygt att städa upp efter den lilla "ombyggnaden".

Ett steg i rätt riktning.

Nu är jag hemma efter första dagen i T5. Jag får nästan nypa mig själv i armen ibland för att inse att jag verkligen har klarat av fyra terminer. Ibland har det ju känts så himla hopplöst. Som t ex när jag kämpade med farmakologin i T2 eller läkemedelsberäkningen i T4 (klarade dock båda på första försöket!). Men nu är det ett år kvar. Två terminer. Fick ett samtal från akuten idag, men kändes helt okej att tacka nej. Jag tror medicinavdelningen kommer bli superbra.  

Nu ska jag ordna lite med middagen, magen börjar snart klaga högt. Potatisklyftor och kycklingfilé står på menyn idag =)

Lite rörigt.

Jag ska köra till skolan alldeles strax. Hört att de har ropat ut förseningar från tågstationen, så är bekväm och tar bilen idag. Så här såg det förresten ut i mitt kök igår. Idag är de färdiga, så när jag kommer hem ska jag städa. Golven måste verkligen torkas!

Termin 5.

Snooze från 06.15 till 08.30 ... Inte bra. Tror att jag hade varit piggare om jag hade stigit upp tidigare. Men nu är jag uppe iaf och ska duscha, äta frukost och sånt där. Intro + föreläsning i skolan i eftermiddag. Första dagen i  termin 5! 

Feedback?

Vi kom en bra bit med projektplanen idag, ska läsa igenom den i morgon med "nya ögon". Det är dock väldigt svårt att göra ändringar, när responsen är väldigt otydlig. "Refereringen i löpande text är undermålig". Hm ... Jaha och vad menas med det? Vi har refererat som man ska och ändå duger det inte. Lite mer exakt feedback hade varit välkommet.

Men i morgon börjat termin 5 på riktigt! Tänk, näst sista terminen. Tiden går jäkligt fort!

Längtan efter våren.

Jag sitter vid min bärbara dator hemma hos Liv och så hittade jag den här bilden. Min längtan efter våren blev genast ännu större!

Ge mig vår så att jag kan börja "inreda" min balkong igen!

Ny vecka på G, nya tag.

Jag sitter här och försöker få i mig frukost. Cappuccinon är inga problem, värre med de två smörgåsarna. Jag ska bort till Liv vid åtta för att arbeta med projektplanen. Förhoppningsvis är vi effektiva och får klart alla ändringar idag. Vore superskönt, för då kan vi koncentrera oss på den nya terminen fram tills det är dags för seminarium! Tänk, i morgon är det dags för introduktion för termin 5. Vart tar tiden vägen?

Just det, vid åtta kommer det hit folk för att göra om fläkten i köket. Får se hur det ser ut när de är klara, så länge jag slipper matos i hela lägenheten så är jag nöjd! =)

Kycklinglasagne.

Igår lagade jag en väldigt god kycklinglasagne och här är receptet:
4 port.
Ingredienser:
1 paket färska lasagneplattor; Ca 200-250 gram
400 g kycklingfärs (går även att mixa själv av kycklingfilé)
2 tsk olivolja
2 små gula lökar
2 rivna morötter
2 rivna palsternackor
2 hackade vitlöksklyftor
1 röd chili (hackad)
3 msk tomatpuré
1 msk kycklingfond
200 g krossade tomater
4 dl lättmjölk
2 msk vetemjöl
4 msk riven ost (t ex parmesan)
Salt, peppar

Gör så här:
Sätt ugnen på 190 grader. Hetta upp oljan i en stor kastrull, bryn grönsaker och vitlöken. Tillsätt kycklingfärs, chili och tomatpuré. Låt det bryna ytterligare en stund. Slå i fond och tomatkross. Koka på svag värme i 15 min. Krydda. Slå mjölken i en kastrull, rör i mjölet och koka upp under omrörning. Låt det sedan sjuda i några minuter. Smaka av med salt och peppar, rör i den rivna osten och ställ åt sidan. Varva ostsås, färs och lasagneplattor i en ugnsform. Grädda i ugnen i 25 minuter.

Jag hade betydligt mer ost i såsen, tyckte 4 msk kändes väldigt lite ... Ett tips är även att spara lite av den rivna osten och lägga på det översta laget av lasagneplattor, då får lasagnen en finare färg =)


Från tidningen MåBra Mat nr 1 2011.

Söndag.

Det blev en lyckad kycklinglasagne igår med råkostsallad till. Därefter blev det Gladiatorerna på tv. Ett väldigt trevligt program måste jag säga ... Haha ;) Idag har jag gjort absolut ingenting. Laddar krafter inför en ny termin!

Lördag.

Idag är det en väldigt lugn lördag. Precis varit och handlat ingredienser till kvällens middag hemma hos föräldrarna. Jag tänkte laga ett nytt recept på lasagne, får hoppas på att det blir bra =) Tog en titt bland godiset när jag ändå var i affären. Det slutade med att jag köpte en cantaloupemelon istället. 25 gram mörk choklad = 150 kcal. Så ikväll ska jag kalasa med melon framför tvn.

Nu blir det en stund till vid datorn och därefter får jag nog plocka väck lite skräp ur bilen. Är expert på att samla på massa flaskor, papper mm ... Haha =)

Dagens lunch.

Jag lyckades få till en väldigt god potatis och purjolökssoppa. Skippade dock broccolin den här gången. Om soppan blir för tjock är det bara att tillsätta mjölk eller vatten, om man vill ha den tjockare så häll bara av lite av vattnet efter kokningen. Enkelt och otroligt gott! =) Nu är jag väldigt mätt, så ska pausa en stund och sen blir det en promis med Inka.

Så här såg det ut när jag gjorde soppan sist. Var dock ingen hit med lax i!

Otursdag?

Den här dagen började mindre bra med en parkingsbot på bilrutan. Jaaa jag vet mamma, jag ska flytta bilen i fortsättningen ;) Men därefter har dagen gått desto bättre. Sommarjobbet är nämligen klart! Det blir 10 veckor på en medicinavdelning! Det känns så skönt att det redan är klart, nu kan jag släppa ett stressmoment och bara se framemot introduktionen i början av juni. Ett önskeschema ska även göras, vilken lyx! =)

Nu står lunchen på spisen, soppa får det bli idag.

Kvällens motionspass.

Nu är baddräkten invigd! Jag simmade på bättre än förväntat. Tänkte öka med 2-3 längder varje gång. Nu känner jag att motivationen är på topp, hoppas på att det håller i sig ...
Fick hem första och andra numret av I Form idag, hoppas på att den tidningen kan ge lite tips =)




Nu ska jag slå mig ner i soffan med gott samvete. I morgon är det dags för anställningsintervju!

Lite småfix.

Under eftermiddagen har jag bland annat köpt födelsedagspresent till mormor och ändrat lite på projektplanen. Nu väntar jag på att middagen ska bli klar, behöver fylla på med lite energi innan simningen =)

Nutrilett hunger control Smoothie. Den kan jag faktiskt rekommendera! 206 kcal, fungerar utmärkt som ett större mellanmål och mättar bra.

12 januari.

Nu är jag hemma efter att ha varit i Växjö, följde med pappa för att hämta en bil. Nu är lunchen på G, magen protesterar högt! Idag blir det lax med tomat-basilika creme fraiche. Perfekt (och enkelt!) med smaksatt creme fraiche som sås. Sätt ugnen på 225 grader, lägg laxen i en ugnsform, häll på creme fraichen och så in i ugnen ca 25-30 minuter. Idag får det bli couscous och broccoli som tillbehör. Ikväll ska baddräkten invigas ... Får se om konditionen är i samma skick som förut eller kanske ännu sämre, haha =)

Ett bakslag.

Responsen på projektplanen kom i eftermiddags. Tretton punkter på saker som behöver ändras. Ord som ojämn, undermålig, tveksam, ostrukturerad och oklart användes för att beskriva examinatorns åsikter. Snacka om att personen kan konsten att trycka ner en. Vi som tyckte att vi hade en bra projektplan. Vår handledare i basgruppen har tittat på den och gett respons. Hela bakgrunden är fel p ga brist på kommunikation och att vi inte har fått rätt information. "Referenshanteringen i den löpande texten är undermålig". Just den meningen reagerar jag starkt på. Refereringen i löpande text är det inget fel på, vi har fått det godkänt en gång! åhhh förbaskade lektorer. På måndag ska vi sätta oss igen, försöka göra ändringar och skriva om det så som examintorn vill ha det. En massa jobb igen, tid som vi redan har lagt ner ... Gör om, gör rätt.

Vi studenter straffas p ga att examinatorerna inte har kommunicerat med oss och våra handledare. Var finns rättvisan?

Matinspiration.

Tittade igenom en gammal mattidning och hittade både recept som jag redan har gjort, men även recept som jag kommer att prova snart =)
Smoothie med blåbär.

Supergod soppa! Jag bytte ut laxen mot broccoli istället.

Soppa som kommer att provas!

Ytterligare en tomatsoppa som låter väldigt god.

En väldigt god gryta med mycket smak!

Nudlar med heta räkor. Låter ju väldigt smarrigt!

Kycklinglasagne. Måste lagas snart!

Allt är från MåBra Mat nr 1 2011 i samarbete med Viktväktarna.

Denna väntan.

Vi har fortfarande inte fått något mejl från examinatorn, så nu börjar det bli väldigt irriterande. Men jag får glädja mig åt att jag ska på anställningsintervju på fredag! Så förhoppningvis har jag mitt sommarjobb klart redan då. Än så länge har jag hunnit städa och äta lunch + pratat 30 min med mormor i telefon =) Till lunch blev det kyckling och couscous. Kycklingen la jag i marinad redan igår och slängde in filéerna i ugnen redan i morse.
Usch att vänta är verkligen drygt ...

Önskemål.

Igår jobbade jag 16-21, så fick träffa mina gamlingar igen. Jobbet ger en verkligen många skratt emellanåt =) Innan det var jobbdags hade jag en kille från Emaljen här (de jag hyr av). Tydligen så är det nått med vattenmätaren, så de letar efter läckor. Jag passade på att framföra lite önskemål - nya lister runt dörren och en förändring av fläkten i köket. En "trumma" kommer förhoppningsvis byggas i köket ovanför fläkten. Som det är nu så hamnar ju all matos i lägenheten, mindre roligt!
Och vad står på schemat idag?
* Träffa Liv för att göra ändringar i projektplanen (väntar bara på synpunkter från examinatorn, så vi vet vad som behöver förbättras).
* Tvättid 16-20 (massa tvätt!!)
* Städ!
* Kanske rasta mig själv lite också? En promenad hade ju inte varit fel, haha =)

Almanackan.

En sak som jag inte klarar mig utan. Almanackan.

2011 & 2012. Årets upplaga blev liiite mer rosa ... =)

Dobsom R90.

Det här är min nya jacka.
"Vindtätt, teflonbehandlad för vattenavstötning. Avtagbara ärmar, ventilation i ryggen, lång mudd i jacka, ficka med möjlighet att dra sladd till MP3, Reflexer på jackan"

Gårdagens shopping.

Igår blev det lite shopping i Kristianstad tillsammans med Emelie. Jag köpte för första gången en baddräkt (!) som ska invigas på torsdag. Fyndade även en jacka som ska användas på kommande promenader. Märket är Dobsom, som tydligen ska göra "träningen roligare". Det återstå att se ... Men jackan ska i alla fall vara vindtätt, lätt och smidig =) Påvägen hem stannade jag på Ekohallen, inte varit där på evigheter. Lyckades hitta fyra nya krukor och två grönväxter. 

Två av krukorna. Hope & Love. På de andra krukorna står det Faith & Trust.
 

Snö/blask.

Nu ska jag snart krypa ner efter en lång, men trevlig dag. Dock var det inte roligt att köra hem från Kristianstad, snö/regnblask och folk kör som idioter ... Lite bilder på vad som inhandlades idag kommer i morgon. Natti!

BTH i ett nötskal.

BTH gör det igen. Den här veckan skulle vi ha seminarium. Projektplanerna skulle granskas och eventuella ändringar skulle göras efter det. Men. I morse fick vi reda på att alla projektplanerna är underkända p ga kommunikationsfel mellan examinatorerna och våra basgruppshandledare. Den informationen jag har fått hittills är att vi har fått fel info av handledarna (enligt examinatorerna). I morgon kommer vi få mer info och nån föreläsning antagligen. Seminarium v 6 istället. Åhh förbaskade skit. Jag som var så glad över att på fredag skulle T4 vara helt klar och man kunde börja T5 utan nånting efter sig. BTH i ett nötskal!

Nej, ingen mer energi på skolan och dess system just nu. Istället ska jag se framemot att köra till Kristianstad om en stund och träffa Emelie! Efter hm .. Ja, jag vågar inte erkänna hur många år det är så har vi äntligen lyckats bestämma en dag att ses =)

Hörs i kväll!

Året som gått - 2011.

2011 var ett riktigt bra skolår. Inte en enda omtenta, allting flöt bara på. Godkänd på båda praktikplatserna, fyra skriftliga tentor, en muntlig tenta, två hemtentor + en hel del redovisningar.

Januari.
Jag blev godkänd på omtentan i folkhälsa och började termin 3! Annars var januari en helt vanlig månad med en massa plugg.
 
Februari.
Jag jobbade väldigt mycket, men trots det lyckades jag med hjälp av bra planering plugga en massa inför sjukdomstentan och blev godkänd!

Mars.
Det var i mars som jag åkte till Altea för att praktisera där i 3 månader! Ett beslut som jag verkligen inte ångrar, ett riktigt äventyr.



April.
Altea började kännas som hemma. Jag vande mig mer och mer vid rutinerna och trivdes superbra på praktiken. Firade min 21-årsdag tillsammans med nya vänner. I slutet av april tog jag en liten minitripp hem till Sverige för att sedan åka tillbaka och stanna i 7 veckor till.
Pluggandet slapp man inte undan, trots att man bodde i värmen ...


Maj.
Ännu en månad i Spanien. Mina mobiltelefoner blev stulna, vilket var mindre roligt + en stukad fot i början av månaden. Praktiken och utekvällarna rullade på som vanligt.
Mamma skickade ner lite svenska varor, haha =)


Juni.
Systern kom ner till Spanien! Nån dag innan vi åkte hem gjorde jag tatuering nr 4. 12/6 åkte vi hem tillsammans och sen började jag jobba igen.


Juli.
En helt vanlig månad med en massa jobb. Kantarellfynd gjordes ofta! Jag var även på dop =)

Augusti.
Jobbet fortsatte, skolan började i slutet av månaden. Termin 4. Begravning.


September.
Den här månaden var det bröllop och jag hade långklänning på mig för första gången på … ja, jag vet inte när! Det skrevs tenta i psykiatri som jag blev godkänd på.

 

Oktober.
Min tjockistv fick till slut känna sig slagen och flytta ner i förrådet. Istället står det numera en plattv på tvbänken. Annars var det en lugn månad. Praktiken på vårdcentralen påbörjades också!

November.
Detta var en dålig bloggmånad. En liten skillnad var en av rubrikerna. Det blev snart en liten skillnad igen. Det skrevs på en hemtenta som blev godkänd! Första advent firades med goda lussebullar.

December.
Detta var en bra månad i skolan. Godkänd på två tentor och platsen i termin fem var säkrad! Jag och Liv påbörjade projektplanen. Även december var en dålig bloggmånad … Det var luciatåg i kyrkan. Jag står längst ut på vänster sida och Vickan längst ut på höger sida.


Nu hoppas jag på att 2012 blir minst lika bra!

Kladdkaka med polkagris

Ikväll har jag provat ett nytt recept på kladdkaka. Utgick från ett grundrecept och sen gjorde jag lite ändringar efterhand. Ett bra alternativ till den vanliga kladdkakan =)

100 g smör
2 dl socker
2,5 dl mjöl
1 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
1-2 tsk kakao
100 g ljus blockchoklad
100 g vit blockchoklad
1 dl polkagrisar

Smält smör och chokladen tillsammans. Tillsätt polkagriskross. Vispa ägg och socker. Blanda mjöl, vaniljsocker, bakpulver och kakao. Vispa samman mjölblandningen med ägg och sockret. Rör i choklad/polkagrisblandningen. Häll smeten i en smord och bröad pajform. Grädda i ugnen på 200 grader i 10-15 min.

Puls.

Jag trilskas med ett internet som knappt vill fungera. Telia har strympt hastigheten eftersom att jag tydligen hade förbrukat för mycket? Blä. Men det var gårdagen jag skulle berätta om, inte mitt sega internet. Alex, Jessica, Jenna och Rasmus kom hem till mig för en liten miniförfest innan utgång. Jag drack mer vin än vad jag hade tänkt mig, helt plötsligt hade jag tömt en vinflaska själv på två timmar ... Men mår faktiskt förvånadsvärt bra idag. Vi hamnade på Puls, dansade lite och jag pratade med folk som jag inte hade sett på länge. Strax efter klockan två gick jag och Alex hemåt, kanske en något vinglig gång om någon såg oss, men hem kom vi! Så det blev en helt okej utekväll =) Idag tar jag det bara lugnt, funderar på att laga till en riktigt god middag sen om energin finns =)

Tassimo.

I julklapp fick jag en Tassimo T42! Denna kaffemaskin har jag länge funderat på att köpa, så förväntningarna är höga varje gång jag provar nya sorter/kapslar.

Här kommer en liten minirecension av de jag har hunnit prova.

Marabou chokladdryck. Jag tycker att den tillhör en av de bättre sorterna, bara i med lite mer vatten så blir det inte för sött =) Jag har även provat Milka, också en chokladdryck. Påminner mkt om Marabou och samma sak där, i med lite mer vatten.

Latte Macchiato. Helt klart godaste kaffesorten! En expressokapsel och en mjölkkapsel och sen har du en supergod Latte, mums. Finns även Cappuccino, också god.

Chai Latte. Förväntningarna var höga. Jag har provat en gång och blev rätt besviken. Eftersmaken är väldigt besk. Men läste att någon hade lagt i lite extra vanilj, så det ska provas. Än ger jag inte upp!

Gevalia original. Drack min första kopp idag och var sådär. Får nog prova mig fram och hitta rätt smak.

Finns många olika kapslar, så småningom ska jag prova andra kaffesorter och se om de blir bättre än Gevalia. Det finns även Thé, provat en gång och det var sådär. Väldigt mycket smak!

2012

Nu är det verkligen 2012. Jag har haft det rätt lugnt och skönt de första dagarna på det här året. Jag och Liv har ändrat lite på projektplanen, granskat en annan grupps projektplan och hm ... Ja, det är väl vad vi har behövt göra än så länge. Skönt att få det lite lugnt i slutet av termin 4!

Idag står det lax på menyn i Sonekulla, vilket jag har lovat att ordna. Tur att jag är en sån mästerkock ... haha ;) Ikväll blir det antagligen lite vin tillsammans med några tjejkompisar!

Som ni ser är designen ändrad, men den är inte klar. Det tar lite tid =)
RSS 2.0