26 september.

Igår räknade jag och Liv veckorna tills C-uppsatsen ska skickas in för bedömningen. Tre veckor kvar (om man inte räknar med den här veckan). Jag tror att jag kommer att gråta av lycka den dagen uppsatsen har ett godkänt skrivit över sig! Så i ca 4-5 veckor till kommer C-uppsatsen nämnas många gånger, men stå ut, när den väl är godkänd och klar så blir det lite roligare inlägg igen, haha! =)
 
Igår blev det en liten shoppingrunda i Karlshamn. Köpte äntligen en taklampa till vardagsrummet/sovrummet. Jag har bara bott här sen aug -10, så kände att det var dags ...
 
I helgen åker jag till Norrköping för lite "minisemester", härligt!

Kort uppdatering!

Och vad har hänt sen sist? Igår fick jag hoppa in och jobba, så spenderade kvällen på avd 8. Idag var det mittseminarium och examinatorn hade inte allt för mycket att anmärka på, så det här ska vi fixa! =)

Teknisk högskola?

Första individuella handledningen. Handledarens kommentar var att hon var positivt överraskad över vår C-uppsats! Det var tydligen ovanligt att det fanns så lite att "rätta" så här i början. Det känns så otroligt skönt faktiskt, känns om att vi har fått en betydligt bättre start nu, jämfört med projektplanen i T4. Men vi fick lite tips och idéer, vilket alltid är bra. På tisdag är det mittseminarium, då får vi examinatorns feedback!
 
Förresten, BTH är ju en teknisk högskola. Vet ni hur lång tid det tar att logga in på en dator i bibblan? 7-10 minuter! När man väl har lyckats logga in, då börjar en härlig kamp med datorn för att den inte ska haka upp sig, vilket den ändå gör i några minuter. Därefter får du ge dig till tåls för att få den att acceptera ditt USB. Byta USBport ett par gånger osv. Att ta sig ut på internet har jag börjat ge upp när det gäller skolans datorer ... Så kort sagt -> Försöka åstakomma något på skolans datorer kan ge en ett nervsammanbrott!

Älva utan färdiga vingar.

Dagarna går så fort och helt plötsligt har det nästan gått en vecka sedan jag skrev här sist. Den här veckan har det varit jobb med C-uppsatsen som vanligt. Artiklarna och kvalitetsgranskningen är klar, innehållsanalysen är på god väg. Så snart börjar själva skrivandet!
Igår gjorde jag ett andra besök hos tatueraren. Både Bobby och jag trodde att den skulle bli klar igår, men icke. Själva tjejen är färdig, men vingarna är inte riktigt klara ännu. Så det blir ett tredje och sista besök om några veckor! Hittils har jag suttit 5,5 h och blir nog runt 7 h totalt. Men den blir verkligen riktigt bra och i fortsättningen kommer jag hålla mig till Good guys tattoo! =)
 
Den här helgen har verkligen varit en riktig mathelg hitills, haha =) I fredags lagade jag helstekt fläskfilé i ugn med potatisgratäng som jag och systern åt. Igår lyxade vi till det med hämtmat och ikväll blir det plankstek, mums! Dock har jag aldrig gjort plankstek tidigare, så hur resultatet blir återstår att se ... Just de ja! Jag har en hallonpaj i ugnen. Provade nått nytt den här gången, rev lite vit choklad över hallonen. Hoppas på ett smaskigt resultat! ;)
 
 
 
 

Sommarkryss och bekväm middag.

Jag behöver nog inte ens skriva vad jag sysslar med om dagarna. C-uppsats. Just nu försöker vi kvalitetsgranska de artiklar vi har hittat och förhoppningsvis duger några av dem! Men om jag tycker det är roligt? Verkligen inte. Men det måste göras så försöker ändå tänka positivt =)
 
I helgen så ... Just det ja, läste jag artiklar. Men i lördagskväll tog jag iaf vovven med mig och körde till mormor. Vi åt pizza/gyrosrulle/kycklingsallad och tittade på sommarkrysset. Till slut var vovven alldeles slut och vi körde hemåt igen.
 
Favoritlåten just nu! 
RSS 2.0