2011 till 2012

2011. Ytterligare två terminer är gjorda. Bott 3 månader i Spanien. Fyllt 21. Kvällen kommer att spenderas med vänner och god mat. Snart ett nytt år. 2012.

Var det inte jullov??

Igår la jag mina sista krafter på projektplanen. Det enda jag såg fram emot var 1,5 veckas jullov. Jag tänkte att både onsdag och torsdag skulle sovas bort. Meen nej. Nu är det inget jullov längre, utan jobblov. Jobbat 15.30-22 idag, 7-16 i morgon och 7-16 på fredag. Nästa vecka är minst 3 jobbdagar inplanerade. Men det är faktiskt riktigt roligt att träffa mina gamlingar igen och sova hinner jag göra en annan gång ... haha =)

En riktigt god jul till er alla, vi hörs efter alla juldagar! =)

Projektplanen börjar ta form!

Känslan när man har skrivit ut sin projektplan är väldigt härlig måste jag säga =) På måndag ska vi få den granskad för första gången och efter jul kommer den "riktiga" granskningen, kompletteringar och i mitten av januari kommer den vara helt färdig. Det som återstår i termin 4 är:

* Basgruppsträff på måndag
* Seminarium i statistik på tisdag
* Basgruppsträff x 2 vecka 1
* Opponering samt respondering på projektplanen vecka 2!

Jag har snart gått två år!


Decemberregn.

Nästan en vecka sen sist, så här kommer en kort uppdatering =) Full fart i skolan med studieuppgifter och projektplanen. Idag ska en studieuppgift redovisas muntligt och på tisdag är det seminarium i statistik. Vår projektplan börjar verkligen ta form! En tjusig tidsplan ska göras och sen bara lite små saker så är den klar! Därefter är det bara att vänta på de kompletteringar som säkert behöver göras.

Förutom skolan så försöker jag hinna med vänner och familj. I söndags gick jag och systern luciatåg i kyrkan, i tisdags träffade jag Tina och fick se hennes nya lägenhet, igår åkte jag på julmarknad i Karlskrona. Jag längtar verkligen till minijullovet mellan jul och nyår! Då ska det sovas ... haha =)

Vädret är verkligen supertrist ute idag också, regn och så lite mer regn. Efter redovisningen idag tänkte jag och Liv ta en fika och så ska jag fixa de sista julklapparna =)

Termin 5 nästa!

Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara lyckoruset som går igenom kroppen just nu, men för några timmar sedan fick jag reda på att den andra tentan jag skrev i lördags, också är godkänd!! :D Den här terminen har verkligen varit den bästa terminen hittills - Godkänd praktik, godkänd hemtenta och tre godkända skriftliga tentor + alla övriga uppgifter. Woohoo! Det bästa är att nu kan jag verkligen vara helt säker på att jag får fortsätta till termin 5.

Läkemedelstentan!

Tänkte bara tala om att jag är godkänd på läkemedelstentan!! :D Så jäkla härligt, nu är det bara att vänta på resultatet på den andra tentan, beräknas vara klart i nästa vecka. Det som sker i skolan nu är att försöka få ihop en projektplan + tre studieuppgifter som bland annat innehåller en muntlig redovisning. Men jag och Liv är värsta superteamet, så det här klarar vi, haha! =)

Upp till bevis.

I morgon är det dags för tenta eller rättare sagt tentorna. Barn & vuxna i vården vilket inkluderar graviditet, förlossning, "1177-samtal", barnsjukdomar, kris och krisbestånd mm. Läkemedelsberäkningen är det jag är mest nervös för, alla rätt måste man ha! Men positivt tänkande är det som gäller, jag SKA klara det. Ikväll ska jag bara ta det lugnt med god mat och Idol på tv. Efter tentan i morgon blir det Olofström =)

RSS 2.0