Vardagen.

Här rullar livet på som vanligt. Jobb varvas med lediga dagar som spenderas tillsammans med vänner & familj.

Lugn natt på jobbet.

Nu är jag inne på min första natt av två och just nu är det väldigt lugnt. Jag har sysselsatt mig lite med frukostsaker -> Brett smörgåsar, förberett gröten osv. Som usk gör man allt! ;)

Tosia, jobb, tatuering.

Jag har tänkt uppdatera här i flera dagar, men alltid är det nått som kommer i vägen. I helgen var det Tosia i Ronneby och helt klart bästa Tosian hittills. På lördagskvällen dracks det Tequila och cider, det dansades loss på diverse uteställen och feststämningen var på topp. Detta resulterade i en väldigt seg söndag ... ;) Självklart åts det även langos och munkar!
 
Jag har även gjort mina första nätter på jobbet, vilket gick över förväntan. Båda nätterna har jag hållt mig oväntat pigg. Nu har jag en ledig dag (gick av i går morse) men sedan är det jobb hela helgen.
 
Lillasyster fyller ju 18 år idag! Av mig fick hon presentkort på tatuering, så 21/8 är tider bokade för båda två! =)

Nattjobb och tvättbekymmer.

Här har det varit som en öken några dagar, men nu kommer en liten uppdatering =) Hela förra veckan var det mest jobb som gällde, spenderade ca 40 timmar inom avdelningens väggar, men jag trivs riktigt bra och då går tiden fort! För det mesta finns det alltid saker att göra (oftast för mycket!) så tiden bara springer iväg. Den här veckan är betydligt lugnare, 18 jobbtimmar inplanerade och nu är jag ledig resten av veckan. I natt gick jag min första jobbnatt och lyckades vara pigg i princip hela natten! Nån gång sjönk energin något, men då gick jag till mitt godisförråd ... ;) Det var lugnt och skönt att jobba natt måste jag säga. Lagom mycket att göra, patienterna var relativt lugna och fick sova. Jag la mig vid åtta i morse och är glad över de 4-5 timmars sömn jag lyckades få, var nämligen rädd för att inte kunna somna. Men med mina rosa öronproppar och sovmask var jag riktigt tjusig (haha!) och John Blund gjorde ett besök.
 
I måndags hade jag tvättid och är bara tvungen att berätta om incidenten som skedde då. Min tvättid var 16-20 (därefter får vi inte tvätta) men när jag kommer ner strax efter klockan 20 för att hämta min tvätt ställer jag mig och bara stirrar på tvättmaskinerna. De går för fullt, men det är dock inte min tvätt i dem! Vänder mig om och mina rentvättade underkläder ligger på bänken. En av mina "underbara" grannar har alltså tagit ur min tvätt innan min tvättid var slut och slängt in sin tvätt istället, (kunde räkna ut det med hjälp av tiden som var kvar på maskinerna) lagt min tvätt på en skitig bänk och tydligen tyckt att det var okej att göra så!! Efter några högljudda svordomar gick jag upp till mig, skrev en lapp och la i tvättstugan till grannen att läsa. I stundens ilska stängde jag även av maskinerna .... ;) Jag har även ringt min hyresvärd och förhoppningsvis ska vi prova ett nytt system efter sommaren, som gör att man bara kommer in när man har tvättid!
 
 
RSS 2.0