Funktionell träning

 
 Igår var jag på det j*vligaste gympasset nånsin. Men det bästa av allt är att det kickade igång min träningsmotivation! Jag tänker att det kan inte bli mycket värre!! När vi kom till stretchingen på gårdagens pass mådde jag så jäkla illa så jag fick gå ut. Satt en stund i omklädningsrummet, tog mig ut till bilen, hann köra ca 200 meter innan jag fick öppna dörren för att slippa städa bilen ...
 
Passet heter funktionell träning och igår innehöll det bland annat övningar med kettlebells.
 
 

Vecka nio.

Om inte jag har räknat helt galet så har åtta veckor av den här terminen gått, tolv återstår. Den här veckan läggs fokuset på att granska en annan C-uppsats samt lägga tid på att verkligen läsa in sig på sin egen och kunna besvara ev brister! På fredag är det slutseminarium. När terminen började kändes den dagen så långt bort, men nu är den snart här.
 
I övrigt så tänkte jag försöka infinna mig på gymmet lite mer den här veckan ... Latmasken har hittat hit den sista tiden! Just det, en tid på vårdcentralen väntar i eftermiddag. Jag ska ev ta väck ett födelsemärke. Jag tänkte även passa på att ta upp alla andra problem när jag ändå är där. Magen .. Ledvärken ... Bäst att passa på! ;)

Tenta.

Nu känns det plötsligt mer verkligt.
 
 

Femton veckor.

Och så räknar jag veckorna ännu en gång. Mer bara för att bekräfta att det inte är något fel på min matte. Men nej, femton veckor fortfarande. Det är ju helt galet! Så få veckor återstår efter snart tre års studier. Halva tiden på C-uppsatsen har gått. Nu återstår bara två veckors skrivande till, en veckas väntan på slutseminarium och en vecka för revideringar innan praktiken drar igång.
 
Det känns otroligt bra, samtidigt som det är otroligt skrämmande. Jag? Sjuksköterska?
 
Helgen i Norrköping var förresten superbra. Jag hittade en ny favoritaffär, Lagerhaus. Upptäckte även att de har en webshop, vilket gjorde det hela ännu bättre!
 
Idag blir en rätt lugn dag. Inga särskilda planer så granska en annan C-uppsats inför grupphandledning på måndag och plugga lite inför NKSE (skriftlig tenta) får det bli! I morgon är det jobb på avd 8 igen, vilket ska bli kul =)
RSS 2.0