Cypern del 1

Vi åkte från Ronneby  (söndagen) klockan 22.02 med tåg. När vi kom till Eslöv, fick vi reda på att det var banarbete mellan Eslöv och Lund och att vi därför skulle ta en annan väg.  Mellan Ronneby-Malmö vände tåget 4 gånger! Egentligen skulle vi ha kommit fram till Malmö central strax efter halv ett, istället var tåget där 01.24 och vi hade en minut på oss att ta oss till det tåget som gick till Kastrup. Men precis när vi ska stiga av hörs det i högtalarna "Tåget till Danmark är ersatt med buss".
 Helt jäkla underbart ... Tillslut kom vi fram till Kastrup och utan några mer irriterande förseningar osv så var vi framme på hotellet vid 13-tiden.
     Vi orkade inte ta oss till någon strand den dagen, utan la oss vid poolen istället. Vädret var helt okej, massa sol :)
På kvällen blev det Jasmin Inn, som är vår favoritbar, men vi gick hem redan vid två för att sova.
     På tisdagen gick vi till Sandy bay. Det var riktigt soligt, men ibland blåste det till.
På kvällen stannade vi hemma (konstigt nog) och bara tog det lugnt. 
    På Onsdagen var det riktigt, riktigt blåsigt! Vi gick till en strand, men vi kunde inte vara där, man fick sand på de mest olämpligaste ställerna... Det slutade med att vi gick till hotellets pool istället. På kvällen blev det Jasmin Inn igen och så fick vi fribiljetter till en nattklubb som heter Castle.
Där spelar de bara RnB musik! Grymt bra :) Fast när vi kom dit var där bara killar! Så med min ljusa hy och Alex blonda hår, fick man mer uppmärksamhet än man ville ha ..   
Vi var hemma runt halv fem tiden. 



Strawberry Colada och Peach schnapps på Jasmin Inn

Så, Cypern del 2 kommer lite senare :)



  


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0