Cypern del 2

torsdagen bestämde vi oss för att hyra cyklar. 6 euro/cykel kändes som ett väldigt okej pris. Vi hade läst om att det skulle finnas en cykelled mellan Agia Napa och Protaras, som skulle vara 12 km. Lagom tänkte vi och gav oss iväg.
Tror ni att vi hittar cykelleden? Självklart inte. Vi tog helt fel väg och cyklade på grusvägar, över sandstränder och över steniga kullar och småberg. Tillslut, efter 2 (!) timmar hittade vi cykelvägen och upptäckte att vi hade varit 50-100 meter i från den hela tiden. Istället för att cykla 12 km på 1 timme, hann vi 8 km på 2 timmar ... Snacka om misslyckat, fast cykelturen bjöd på många skratt ändå. På hemvägen började det självklart att regna och det var nog efter det som jag åkte på det här jäkla viruset. På kvällen blev det Jasmin Inn och Castle. Torsdagskvällen/natten var helt klart den bästa kvällen på Castle! ;)
 På fredagen hyr vi cyklar igen för att ta oss till Golden beach och den här gången går det betydligt bättre, det vill säga vi hamnar på rätt strand. På kvällen åt vi på Kinarestaurangen, jättegod mat! Sen tog vi en drink på hotellet och då visar det sig att bartendern är svenska. Lite senare träffar vi henne på Jasmin Inn och hon drar med oss runt på alla möjliga ställen! Kvällen avslutas på Castle.
   Lördagen är otroligt solig, men vi orkar bara ta oss till hotellpoolen. Veckans sista utgång slutar med Alex får otroligt ont i magen, så jag träffar två andra tjejer från Sverige och följer med dem på Castle. Jag gör även ett besök på Carwash tillsammans med den svenska bartendern från vårt hotell och två bartenders från Jasmin Inn.
söndagen blir det hotellets pool igen och på kvällen äter vi på Kinarestaurangen, för att sedan sova.
måndagen hämtar bussen oss 8.45 och kl 15 landar vi på Kastrup.
Efter en hel del svordomar och irritation över SJ, så stiger jag tillslut av tåget i Hoby kl 19.45.


Kommentarer
Anonym

glöm inte att vi cyklade genom hotellet också, vid hamnen ;)

2009-04-29 @ 19:55:37


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0