Helgen!

Detta har verkligen varit en sån där bra helg. Hunnit med att träffa både kompisar och familjen =) I morgon drar praktiken igång igen, men börjar inte förren 13.30. Tina och jag var på Willys innan (orkade inte gå till Maxi) och strax kommer hon hit med nybakta kanelbullar!

Sammanfattning!

Det har varit väldigt dålig uppdatering här de senaste dagarna. Men jag hade praktik 7-16 ons-fre, så var inte så himla pigg på kvällarna. Haft problem med både bussar och tåg, vilket har gjort mig otroligt irriterad. Ena gången så var det signalfel, så vi kom fram 30 minuter försent vilket gjorde att jag missade bussen till Östralycke. Andra gången så var bussen sen, vilket gjorde att jag missade tåget till Ronneby. Denna kollektivtrafik!
I fredags blev det kebab med Tina och så Idol =) Igår så var vi några stycken hemma hos en kompis och "sällskapsdrack" lite och pratade. Så har varit en riktigt bra helg än så länge. I morse vaknade jag redan klockan 7! Så nu är jag jäkligt pigg, vilket är tur. Den här dagen kommer bestå av tvätt, städ, plugg och matlagning. En typisk söndag med andra ord.
Just det, var även hemma i Sonekulla några timmar igår, åt tacos. Fick även lite vildsvinskött med mig hem! :D

....

Ger en en ordentlig uppdatering i morgon! =)

27 oktober.

Onsdag. Just nu är jag i full färd med att ta hand om alla goa gamlingar som är på väg upp ur sina sängar och som vill ha sitt morgonkaffe. Jag hoppas att ni har sluppit stiga upp lika tidigt som jag fick göra i morse .. Men börjar man kl 7 så är det bara att "hoppa" ur sängen när klockan ringer 05.15.
Jag tänkte sova hemma i natt, så tar buss/tåg när praktiken är slut vid fyra och är hemma vid fem.
 Sen hoppas jag på att jag orkar vara lite social =)

Battlefield.

Detta är en otroligt bra låt med en jäkligt bra text! =)

Månadens hyra och räkningar!

Igår betalde jag hyran och räkningarna. Det är alltid lika drygt att se pengarna försvinna på kontot! Men sen kom jag på att jag har egentligen ingenting att gnälla över , för jag har ju råd med både hyra, räkningar och mat. Jag behöver inte vända på varenda krona för att det ska gå runt och jag börjar inte varje månad med att gå back. Så jag har insett att jag har ju faktiskt det rätt bra ändå, även om jag inte kan slösa med pengarna =)
Men är ju inte många studenter som kan göra det!

26 oktober.

Tisdag. Sitter just nu och äter frukost. Mamma och Vickan var här med lussekatter (!) igår, så självklart får en sån tillhöra frukosten idag ... ^^ Praktik 13.30-21. Därefter sova i Asarum, praktiken börjar redan kl 7 i morgonbitti. Wiiee för tidiga morgonar!

Bröstcancerfonden

Man kan stödja bröstcancerfonden på en hel del olika sätt. Här är ett av dem.


Om man behöver nytt så kan man lika väl lägga till några kronor och stödja en bra sak!

GI-lunch!

Tänkte ge er ett tips på GI/LCHF-lunch. Meningen med båda de här dieterna är ju att man ska äta så lite kolhydrater som möjligt.


Kallrökt lax, babyspenat, broccoli, bacon och ägg.

25 oktober.

Okej. Nu ska vi se om jag hinner med det jag har tänkt idag. Tåget kl 10 till Karlskrona för ett besök på skolan, ska bland annat lämna tillbaka en bok och önska praktik inför T3. Sedan ta tåget till Hoby för att låna mammas bil. Köra tillbaka till Ronneby och handla på Maxi tillsammans med Tina. Sedan köra tillbaka bilen till mamma innan hon slutar kl 14. Tänk om jag hade haft en egen bil på "heltid"!

Var förresten hos Tina igår kväll och tittade lite på tv, drack supergod varm choklad och så en massa prat så klart =)

Hemma!

Härligt med en kort dag på praktiken! Ska ägna mig åt att städa lägenheten lite grann (nu när jag ändå har hela dagen framför mig) + att tvättstugan var ledig så passar på att tvätta lite. Sen ska jag även ta en härlig eftermiddagslur och förhoppningsvis även umgås med Tina ikv =) Jag har haft turen att kunna låna mormors bil fre-sön, så har sluppit allt vad tåg och buss heter i helgen! Men nu är jag återigen utan bil och har planer på att storhandla i morgon .. Men får nog skjuta upp det, inte roligt att gå genom hela stan med en massa kassar =) Och nej, Willys handlar jag inte på!


En bild från gymnasietiden! Togs några dagar innan studenten =) (tror det var mösspåtagningen)

24 oktober.

Igår kväll hade jag några trevliga timmar hemma hos familjen Erneland/Svensson med supergod mat =) Blev nästan lite väl mätt ... Fick köra hem i vettig tid, eftersom att jag skulle upp så jäkla tidigt idag.
Praktik 7-12, snacka om kort dag! =)

Gissar att det blir en rätt lugn eftermiddag. I morgon är jag ledig!

Sanndrömmare??

I natt drömde jag att någon gjorde inbrott i min lägenhet! Och jag är lite smått nervös .. Min handledare på praktiken hade nämligen inbrott för några dagar sedan och natten innan hade hon drömt att de gjorde inbrott i hennes hus! Snacka om sanndrömmare ...

Tillbakablick.

Titta på gamla kort kan vara riktigt roligt ibland. Som det här fotot. Det är snart två år sedan. Det var den hösten Alex och jag gick ut i princip varje helg!

Tidsinställt inlägg.

23 oktober.

Äntligen kan man använda sig av tidsinställda inlägg! Det betyder att det förhoppningsvis kan bli lite bättre uppdatering här de dagar då jag är på praktiken =) Som nu t ex. Just nu så är jag antagligen i full fart med att få upp de gamla och få fram frukost. Men ändå så kan ett inlägg ploppa upp här, superbra! Jag har praktik till kl 14 och sen får jag se vad kvällen har att erbjuda.

Förresten här ser ni lite av tatueringen, den är på G att läka nu iaf! =)

Ett slag i magen.

Ett slag i magen. Jag tycker synd om människor som inte fixar att vara ensamma. Så fort ett förhållande tar slut, hoppar de in i nästa. Kan man verkligen kalla det för kärlek? Den här rädslan för ensamheten. De är så beroende av andra för att må bra. Det måste vara hemskt att vara sån som person, inte överleva en dag utan att ha någon vid sin sida. Bygga upp sitt liv på andra, usch och fy! Just den här känslan av meningslöshet, ensamhet och mindre värd bara för att man inte kan ändra sin status på facebook. En sådan person borde jobba på sin självkänsla ...

22 oktober.

Jag fick ha min tvättid i fred! Så nu är min tvätthög betydligt mindre och lägenheten är även betydligt renare.
Jag ska strax ta tåget till Hoby, ska hem och hålla vovven sällskap =)

Tvättstugan.

Jag har insett att tvättstugan måste vara det största irritationsmomentet när man bor i lägenhet.
Som i morse höll jag på att explodera. Jag hade tvättid 8-12. Kommer ner och kan följa ett spår av tvättmedel på golvet. Lakan "simmar" liksom i den ena tvättmaskinen, i den andra är två fack överfyllda med tvättmedel. Och ni som känner mig vet att mitt morgonhumör är inte det bästa. Och här har jag tvingat mig själv att stiga upp för att tvätta och så är det någon idiot som varken respekterar tider eller regler!
Så jag skrev ett otroligt glatt meddelande på vår tavla och gick sen upp för att sova bort morgonen istället. Dock så bokade jag en ny tid till imorgon. Vågar jag hoppas på att jag får ha min tvättid i fred i morgon??

21 oktober.

Idag har jag äntligen haft tid att hämta ut mitt paket som kom i tisdags!


120 ögonskuggor med superbra pigment! Glittriga, matta, ja alla dess sorter ^^



Jag beställde min palett här.

19 oktober.

Hemma i Ronneby. Jag har sovit en natt i Asarum. Men eftersom att jag har bilen just nu och slutade tidigt idag, så sover jag hemma i natt =) Varit i Sonekulla och skämt bort älsklingsvovven lite, men även Lady fick ett grisöra och frisk luft innan jag körde från Asarum =)

Jag borde egentligen krypa ner i sängen nu, men är lite för rastlös för det .. Typiskt! Praktik 7-16 i morgon, sedan två dagars ledighet! Trivs otroligt bra, så är bara roligt att gå dit.

18 oktober.

Jisses, det är redan 18 oktober! Innan vi hinner blinka så är det sommar igen! :D Igår så blev det middag hemma hos föräldrarna och så fick jag en syster med mig hem. Vi var en stund hos en kompis till mig, innan det var dags att sova.
Om en stund kommer Alexandra hit och då blir det frukost =) Sen har jag praktik 13.30-21.15. Bosätter mig i Asarum fram till onsdag =)

17 oktober.

Tvättid. Är väldigt glad över att jag tog 12-16 och inte 8-12! Städar och plockar lite samtidigt, men nu får det bli plugg en stund.
Igår kväll hade jag tänkt att jag skulle plugga, men Fredrik frågade om vi skulle hitta på något, så det var jag inte svår övertalad till! Haha =) Var hemma i Sonekulla en stund, sen blev de lite vin i min lägenhet.
Just det! Sent igår kväll började någon skjuta raketer! Superfina var dem. 1000 gånger bättre än de på nyårsafton!

Försökte fota, men gick så där ^^

16 oktober.

Jag är fortfarande så jäkla glad över att jag blev godkänd på tentan! Nu behöver jag bara koncentrera mig på praktiken, alla studieuppgifter och den kommande tentan i folhälsa.



Jag håller just nu på att städa lägenheten lite. Senare i eftermiddag tänkte jag ta tåget till Hoby =)

Fredagsmys.

Nu ska jag strax krypa ner i min säng, kan säga att jag ser framemot sovmorgon! Men jag ska försöka att inte sova allt för länge ... Åt kebab ihop med Tina tidigare ikväll. Trodde först att jag inte skulle orka ta mig ur sängen (tog en härlig eftermiddagslur) men en dusch senare så var jag pigg igen!
  Beställt en sak från internet som jag har funderat på ett tag, vad det är får ni se när det väl landar i mitt brevinkast! =)


Hoppas att jag kan träffa älsklingsvovven i morgon!

14-15 oktober.

Jag trivs superbra på praktiken! Kunde nog inte hamnat på en bättre avdelning =) Jag har sovit i Asarum ons-fre, men nu ska jag vara hemma över helgen (ingen praktik).
Dags att ta en dusch!

1990.

Här kommer några bilder. Det står alltså "1990" + stjärnor och skuggning.





Fler bilder blir det när det röda har lagt sig lite mer.

Lycka!

Ibland har man bra dagar. Som idag. Sitter just nu med en nytatuerad arm. Det tog bara en timme och snacka om duktig tatuerare! Så jag tänker hålla mig till honom i fortsättningen. Bild kommer när jag har tagit väck plasten.
Efter besöket hos tatueraren körde jag till skolan för att se om jag kunde få ut min tenta. Snacka om nervositet! Men vet ni vad? JAG KLARADE DEN! :D Äntligen fixade jag en tenta på första försöket, ingen omtenta den här gången.

Så än så länge är det här en sån där bra dag, som man önskade att man hade fler av. Ikväll tar jag tåget till Asarum hade jag tänkt, för att sova hos min morbror och moster. Då får jag sova lite längre i morgonbitti, är ju praktik igen då.

VFU!

Så där. Första dagen avklarad. Inte träffat min handledare än, men tror nog att jag kommer trivas.
Och sen så hade jag lite flyt när jag valde avdelning. Visste att ett boende hade en katt, men inte vilket. Men gissa? Katten finns på Lagunen! Och det är ju där jag ska spendera 8 veckor =) De gamla är tydligen väldigt involverade i den här lilla kisen.
Imorgon är det dags för ett kvällspass, 13.30-21. 
Ikväll skulle jag egentligen ha träffat en killkompis, men jag är så otroligt trött så håller mig hemma istället. Ska lägga lite energi på att städa upp i köket och dra en runda med dammsugan ...

Sorry för bildlösa inlägg ..

11 oktober.

Idag drar praktiken igår. Jag har turen att ha bil idag också, så slipper ta tåg/buss för att ta mig dit.
Vi hörs nog inte så mkt mer idag, kommer ha fullt upp tills dess att jag ska få lägga mig i sängen igen!

10 oktober.

Körde hem till föräldrarna igår igen och åt middag, fick även en syster med mig hem. Vi tittade på PS. I love you, drack Coca-Cola och åt lite onyttigheter .. ^^
Om nån timme eller två blir det Sonekulla, middag där igen, tredje dagen i rad! Men jag får passa på, för i morgon drar praktiken igång och då blir de full rulle!

Min söta syster provar mina glasögon, lika? ^^

Bröstcancerfonden.

Det härliga med oktobermånad är att saker och ting går i rosa. Se bara på mascaran jag köpte idag. Det är den som jag alltid använder, så blev ju extra glad när jag samtidigt kunde stödja bröstcancerfonden! =)

Splash ...

Splash och så var min foundation sönder. Rätt ner på toagolvet. Så numera har jag foundation i en f d creme fraicheburk .. Haha =)

9 oktober.

Oj, lite väl lång sovmorgon kanske? Men det var nog rätt välbehövt. Dock så knackade det på dörren kl 09.50! Jag fick tag i lite kläder och öppnade till slut. Utanför stod en tjej och sålde Aftonbladet. Jag (otroligt yrvaken) sa nej tack och drog igen dörren. Nackdelen med att bo i stan kanske?  Men hade hon knackat på nu så hade jag varit tillräckligt vaken för att inse att Aftonbladet på en lördag kan vara rätt trevligt, haha =)

Än så länge har jag inget mer planerat idag än att jag ska kolla igenom de uppgifter som ska göras under praktiken och så ett besök till Maxi nu när jag har bil över helgen! :D


Så här sov Inka häromdagen ^^

8 oktober.

Den här veckan har jag varit otroligt skoltrött. Gått runt i en dvala. Inte haft lust till att göra nånting som har med skolan att göra, allt har bara känts skit rent ut sagt. Så jag har tagit en massa "egentid" den här veckan.
Det ska bli skönt att praktiken drar igång på måndag, så att jag får umgås med en massa goa gamlingar igen! =)
Saknar verkligen hemtjänsten.
Men nu är det helg. Än så länge har jag inga planer, men nått dyker väl alltid upp.

Dear Mr. President

Bryt ett mönster.

Kanske de senaste 6 veckorna så har torsdagar varit min städ/tvättdag. Gav mig glatt ner till tvättstugan för en stund sedan för att starta två maskiner. Men vad upptäcker jag då? Jo, nästa veckas tvättid på torsdag 16-20 är redan upptagen! :O Känner mig nästan som en "inbiten pensionär" av att bli upprörd över en jäkla tvättid, haha! =)
Men antagligen så är jag väl ändå på praktiken då.  När det gäller städet så har jag hållt på med köket ett bra tag, jisses vad smulor man hittar överallt ... Efter det blir det toaletten, hallen och vardagsrummet. Ja, helt enkelt resten av lägenheten.

CSI Miami står på schemat ikväll och sedan ska jag försöka komma i säng i vettig tid!

7 oktober.

Jag hade lite ångest för att jag har sovit alldeles för länge, men insåg att jag definitivt inte hade missat något när jag drog upp persiennerna.
Fy vilket tråkväder, men perfekt att städa i! Så ska ägna dagen åt tvätt och städ.

Men först kombinerad frukost/lunch.

...

Ibland undrar jag hur mycket man egentligen ska skriva här. Jag började skriva en sak, men insåg att jag nog inte borde publicera det, så det inlägget är sparat så länge ..  Men kan väl iaf säga att allt inte är kanonbra just nu, även om det har varit en hel del ljusglimtar idag.
Söta mamma kom ju med en kasse med en massa saker i idag!

6 oktober.

Nu har jag internet igen! Spenderade natten i Sonekulla, i systerns säng. Idag har jag varit på en superbra föreläsning om stroke. Även åkt en förbaskat massa tåg för att lämna in det mobila bredbandet.

Ikväll har Tina varit här och vi har gjort pizza, sett Grey's anatomy och Kungarna av Tylösand.
Strax är det dags att sova =)

Jisses, igår förändrades verkligen tillvaron ...

5 oktober.

Mitt mobila bredband har lagt av, så har nu mera inget internet!
Jag är just nu hemma hos föräldrarna och sover här i natt, så ni får vänta på en bättre uppdatering =)

Tattoo.

Tusan vad jag längtar tills nästa vecka! Är ju dags att återigen "plågas" lite grann. Insidan av överarmen lär nog kännas liiite mer än vad det har gjort tidigare.

Hairday.

Nu är jag lite mörkare i håret =) Dock inte riktigt chokladbrun, utan lite ljusare nyanser.

Byebye.

Om några få timmar är den här hårfärgen ett minne blott.


4 oktober.

Igår firade vi pappas 46-årsdag! Massa god mat och härligt sällskap =)
Det här är presenten pappa fick av mig och syster.




Öl, massa godis och lite plojsaker ^^

Idag har jag inte så mycket mer planerat än att jag ska färga håret kl 14.45. Så fram till dess blir det nog några lugna timmar =)

Dagens.

3 oktober.

Gårdagen var riktigt trevlig. Massa folk, livemusik och alkohol. Jag kom väl hem vid halv tre tiden kanske och orkade ta mig upp för en timme sen. Jag ska ta tåget kl 12 till Hoby, pappa fyller ju år idag =)

Party!

2 oktober.

Helg! Försökt läsa mina "ordinarie" bloggar ett tag nu, men kommer inte in nånstans, blogg har väl nått strul.
Igår sov jag bort halva dan, otroligt skönt. Sedan blev det en promenad med en kompis på kvällen och sedan sova igen.
Men idag blir det lite mer fart! "60-årsfest" i Karlskrona ikväll, två killar som fyller 30. DJ, livemusik och en massa folk, kan nog bli riktigt roligt! Tina kommer hit nångång i eftermiddag, så förfesten börjar tidigt ;)

Dagens klipp!

Så här blev dagens klippning. Den dåliga uppklippningen var ingen inbildning, min nya frisör höll med mig =)
Nu är håret lite kortare, tunnare och mer "frisyr". Maria lockade håret lite också. Klippte mig förresten på Studio4nio.



På måndag ska håret färgas! Dock så tycker att färgen är superfin på bilden ovan, så får se om jag ljusar upp det lite till eller blir brunett igen ;)

Simon Lingmerth.

Jag kan inte sluta titta på det här!

1 oktober!

Hjälp .. Nu kan jag nog inte förneka att hösten är här, för idag får vi ändra blad i almanackan. 1 oktober. När jag och Tina var ute och gick i natt (!) så fick jag ha vinterjackan på mig, fy tusan ...

Så vad händer idag? Klippning om 45 minuter. Gick in för att kolla på tider igår kväll och hade turen med mig =)
Mitt hår är ju så himla konstigt uppklippt, så ska se om man kan göra något åt det.



Frågan är bara hur jag ska klippa mig.
RSS 2.0